Κενή η καρέκλα της Ιωάννας δίπλα στον Γιώργο Αγγελόπουλο στο ΣΕΦ [εικόνα]

17/10/16 • 22:15 | UPD 17/10/16 • 22:15

Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό κύλησε ιδανικά για τους «ερυθρόλευκους», αλλά στο περιθώριο της συγκεκριμένης αναμέτρησης μία φωτογραφία έχει κάνει εντύπωση και κρύβει πολύ πόνο και δάκρυα. 

Γράφει ο Μιχάλης Μαρδάς

Οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος έδωσαν το παρών στο γήπεδό μαζί με τον αδερφό του για να παρακολουθήσουν την ομάδα τους αλλά μαζί τους δεν ήταν πλεόν η Ιωάννα.

Η σύζυγος του Γιώργου που πριν από λίγο καιρό έφυγε από κοντα μας νικημένη από την επάρατη νόσο. Η Ιωάννα που παρα τις δυσκολίες που αυτιμετώπιζε δεν έχανε αγώνα και ήταν πάντα στο πλευρό του συζύγου της ζώντας και αυτή με πάθος κάθε στιγμή.

sef-1300

Η Ιωάννα σήμερα δεν ήταν στην καρέκλα της αλλά κανείς δεν της πήρε την θέση.  Εμεινε άδεια δίπλα στον Γιώργο και θα μένει άδεια σε κάθε αναμέτρηση του Ολυμπιακού γιατί οι δικοί της άνθρωποι ποτέ δεν θα την βάλουν από την μνήμη τους.

Η φωτογραφία λοιπόν της άδειας καρέκλας δίπλα στον Γιώργο Αγγελόπουλο είναι πολύ γεμάτη για να την περιγραψει κανείς με λόγια και σίγουρα αποτελεί το πιο ξεχωριστό στιγμυότυπο στο ντέρμπι.