Παγκόσμιο πρωτάθλημα Γκουανγκζού: Αποκλείστηκε από την Ιταλία η εθνική ομάδα πόλο

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Παγκόσμιο πρωτάθλημα Γκουανγκζού: Αποκλείστηκε από την Ιταλία η εθνική ομάδα πόλο

Η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τους «4» του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Γκουανγκζού.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε στον προημιτελικό με 7-6 από την Ιταλία και έχασε την ευκαιρία να μπει στη διεκδίκηση των μεταλλίων, αλλά και ενός εισιτηρίου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το οποίο θα πρέπει πλέον να κερδίσει το 2020, είτε μέσω Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, είτε στο προολυμπιακό τουρνουά.

Η ελληνική ομάδα θα συνεχίσει στους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-8 και θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (25/7, 09:30) την Αυστραλία. Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-1, 2-3, 1-0

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version