Τσιτσιπάς: «Δεν άξιζα τη νίκη»

2 λεπτά
Τσιτσιπάς: «Δεν άξιζα τη νίκη»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραδέχτηκε πως δεν είχε καλή απόδοση στην αναμέτρηση με τον Φαμπιάνο και πως δίκαια έχασε το ματς και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Γουίμπλεντον.

Ο Έλληνας τενίστας τόνισε πως ο αντίπαλός του ήταν καλύτερος στο συγκεκριμένο ματς και πως έπρεπε να έχει χάσει στα τρία σετ και όχι στα πέντε.

Χαρακτηριστικά, ο Έλληνας τενίστας δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: “Έπαιζε καλύτερα από εμένα, δεν θα άξιζα τη νίκη, ακόμα και να κέρδιζα, γιατί δεν έπαιξα καλά. Ήταν πολύ καλύτερος. Έπρεπε να χάσω στα τρία, όχι στα πέντε. Δεν ξέρω πώς πήγα στα πέντε. Μάλλον με το μαχητικό μου πνεύμα κατάφερα να πάρω δύο σετ. Ήταν πολύ πιο σταθερός από εμένα”.

Πηγή: novasports.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version