Η «χρυσή» των Ολυμπιακών Αγώνων, Άννα Κορακάκη, λίγο μετά τον θρίαμβό της στο Ρίο ανέβηκε στο ψηλότερο βάθρο και του Παγκοσμίου Κυπέλλου σκοποβολής που έγινε στην Μπολόνια.
Η 20χρονη Ελληνίδα πέρασε από τον προκριματικό γύρο ως 5η ενώ την ίδια θέση κατέκτησε και στα προημιτελικά, όπου πρώτη βγήκε η Κινέζα Γινγκίνγκ Ζανγκ.
Στον τελικό η Κορακάκη έκανε μια πολύ μεγάλη εμφάνιση καθώς από την αρχή ήταν η πιο εύστοχη από τις οκτώ σκοπεύτριες και παρέμεινε στην πρώτη θέση σε όλους τους γύρους.
Στο τέλος αναμετρήθηκε με την Κινέζα Γιανκμί Κιμ, που απλά περιορίστηκε στο ασημένιο μετάλλιο. Το χάλκινο πήρε η Ουκρανή Ολένα Κόστεβιτς, ενώ η Γερμανίδα Μόνικα Καρς, που είχε πάρει το ασημένιο μετάλλιο στο Ρίο, έμεινε στην 4η θέση.




















