Το φύλλο αγώνα του Τελικού «καίει» τον Περέιρα για τους διαιτητές [εικόνες]

16/05/19 • 12:59 | UPD 16/05/19 • 12:59

Newsroom eleftherostypos.gr

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα πρόβλημα που ουσιαστικά δημιούργησε ο Μέλο Περέιρα, αφού δεν είχε ενημερώσει ούτε τις δύο ομάδες και δεν είχε γίνει η σχετική αλλαγή στο έγγραφο που δίνεται από την ΕΠΟ στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους.

Τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να διέρρευσε το θέμα με την αλλαγή ρόλων των τριών διαιτητών του τελικού του Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ προσπάθησε να μάθει κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ο Βίτορ Μέλο Περέιρα.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα πρόβλημα που ουσιαστικά δημιούργησε ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής, αφού δεν είχε ενημερώσει ούτε τις δύο ομάδες και δεν είχε γίνει η σχετική αλλαγή στο έγγραφο που δίνεται από την ΕΠΟ στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους.

Η Live Sport με νέα αποκάλυψη του Σάββα Λιβάνιου φέρνει στην επιφάνεια το φύλλο αγώνα του τελικού, όπου φαίνεται πως η αλλαγή έγινε με μία μουτζούρα στο έγγραφο και έχει σβηστεί το όνομα του Σίφνερ ως α’ βοηθού και έχει γραφτεί εκείνο του Μαρκ Μπορς.

Μάλιστα, στις παρατηρήσεις αναφέρεται πως «ο αρχικά ορισθέντας α’ βοηθός διαιτητή αντικαταστάθηκε πριν από την έναρξη του αγώνα από τον ορισθέντα A VAR» και ακριβώς κάτω προσθέτει «ουδεμία άλλη παρατήρηση».

Σημαντικό, επίσης, είναι το γεγονός ότι οι παρατηρήσεις στο Φύλλο Αγώνα είναι γραμμένες στα ελληνικά, παρότι ο Τσβάιερ γνωρίζει μόνο γερμανικά και αγγλικά, κάτι που δείχνει πως υπήρχε και διερμηνέας.

Πηγή: sport-fm.gr

Copy link
Powered by Social Snap