Και καταλήγει στη φυλακή

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ κάνει σμπαράλια κινητό θαυμαστή του [βίντεο]

14/03/19 • 19:19 | UPD 14/03/19 • 21:36

Newsroom eleftherostypos.gr

Άλλο ένα από τα γνωστά καμώματα του Ιρλανδού Κόνορ ΜακΓκρέγκορ ο οποίος άπλωσε το χέρι του σε θαυμαστή και του έριξε το κινητό στο πάτωμα.

Το ταμπεραμέντο και η οξυθυμία του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ είναι γνωστές. Γι΄αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός όταν βρίσκεσαι δίπλα του. Να είσαι σίγουρος ότι είναι στις καλές του. Γιατί αν δεν είσαι, είναι πιθανό να πάθεις ότι κι ένας Βρετανός που έτυχε να κρατάει το κινητό του για να τον βγάλει φωτογραφία.

Ο ΜακΓκρέγκορ βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Μαϊάμι και στο ξενοδοχείο Fontainebleau έγινε ένα περιστατικό που του κόστισε περίπου 13 χιλιάδες δολάρια.

Ο Ιρλανδός αθλητής του MMA προχωρούσε στο λόμπι μαζί με τη συνοδεία του και τότε του φώναξε ένας θαυμαστής. Ο Βρετανός Άχμεντ Αμπντιράκ θέλησε να βγάλει μια φωτογραφία με τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ. Όταν τον πλησίασε, πίστεψε, αφελώς όπως αποδείχτηκε, ότι θα γίνει το θέλημα του.

Ο Κόνορ δεν είχε μάλλον τα κέφια του και ξέσπασε. Όπως αναφέρει ο Αμπντιράκ στο TMZ, ο ΜακΓκρέγκορ άπλωσε το χέρι του υποτίθεται για να έχουν μια χειραψία. Όταν ο Αμπντιράκ ανταποκρίθηκε, ο Κόνορ του πήρε το κινητό, το πέταξε στο πάτωμα και το πάτησε με οργή. Για κακή του τύχη ένας άλλος πίσω του βιντεοσκόπησε το όλο σκηνικό και το ζήτημα πήρε μεγάλη έκταση.

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα με δύο κατηγορίες. Εκεί πλήρωσε 12.500 δολάρια για την εγγύηση κι αποχώρησε.

Copy link
Powered by Social Snap