Είναι επίσημο: Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την Αδριατική Λίγκα!

14/03/19 • 13:31 | UPD 14/03/19 • 13:31

Newsroom eleftherostypos.gr

Δεν έχει ακόμη υπάρξει επίσημο αίτημα συμμετοχής στην συγκεκριμένη διοργάνωση.

Οι «ερυθρόλευκοι» έστειλαν επίσημη αποστολή στην Αδριατική Λίγκα, γεγονός που φανερώνει μια πρώτη προσέγγιση για πιθανή συμμετοχή της ομάδας των Πειραιωτών στην διοργάνωση.

Η αποστολή του Ολυμπιακού είχε περισσότερο χαρακτήρα ενημερωτικό. Δεν έχει ακόμη υπάρξει επίσημο αίτημα συμμετοχής στην συγκεκριμένη διοργάνωση. Έλαβαν όμως τις απαραίτητες πληροφορίες για την προετοιμασία μιας σχετικής κίνησης στο μέλλον.

Τις πληροφορίες αυτά επιβεβαιώνει και ο Κρέζμιρ Νόβοσελ, CEO της Αδριατικής Λίγκας.

«Είναι αλήθεια πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός επικοινώνησε μαζί μας. Είχαμε πληροφορηθεί το ενδιαφέρον της, το οποίο επισημοποιήθηκε με την επιστολή που λάβαμε. Η ελληνική ομάδα ζητά να την πληροφορήσουμε τα πάντα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της λίγκας, τη μετοχική σύνθεση, τον τρόπο διεξαγωγής, τους κανόνες και γενικώς ό,τι ισχύει για το πρωτάθλημα μας», δήλωσε.

Τα παραπάνω γεγονότα εξελίχθηκαν λίγες μόλις ώρες πριν τον ορισμό των διαιτητών της μεγάλης αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό, με τον πρώτο να τονίζει πως αν δεν μετάσχουν ξένοι διαιτητές δεν θα αγωνιστεί. Σε μια προσπάθεια να βρεθεί η χρυσή τομή, ο Μάκης Αγγελόπουλος έλαβε πρωτοβουλία για λύση συμβιβασμού αιτούμενος αλλαγές στην ΚΕΔ και την παρουσία παρατηρητών διαιτητών στον ΕΣΑΚΕ. Η πλευρά της ΚΑΕ Ολυμπιακός παρ΄όλα αυτά επιμένει στις θέσεις της.

Copy link
Powered by Social Snap