Πολύ κοντά σε συμφωνία ΠΑΟ και Μπεργκ για νέο συμβόλαιο

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Πολύ κοντά σε συμφωνία ΠΑΟ και Μπεργκ για νέο συμβόλαιο

Το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε το πρώτο ραντεβού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Μάρκους Μπεργκ.

Την Πέμπτη θα υπάρξει και νέο ραντεβού, όπου εφόσον καλυφθούν οι όποιες μικρές διαφορές υπάρχουν, τότε θα έχουμε οριστικά συμφωνία και ο 30χρονος Σουηδός σέντερ φορ θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο ως το 2019 (το τρέχον εκπνέει το 2018).

Ετσι, ο ΠΑΟ δεδομένα πια θα έχει τον Μπεργκ για ακόμη τρία χρόνια (ήρθε στην Ελλάδα το 2013) με τις ετήσιες αποδοχές του να ξεπερνούν το 1 εκατ.ευρώ και την ρήτρα να βρίσκεται περίπου στα 8 εκατ.ευρώ.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version