ΑΕΚ: Την Πέμπτη εκδικάζεται η κρίσιμη υπόθεση για τα επεισόδια με τον Άγιαξ

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
ΑΕΚ: Την Πέμπτη εκδικάζεται η κρίσιμη υπόθεση για τα επεισόδια με τον Άγιαξ

Στην Ελβετία βρίσκονται οι απεσταλμένοι της ΠΑΕ ΑΕΚ για την διαδικασία εκδίκασης  υπόθεσης για επεισόδια στο ματς της ΑΕΚ με τον Άγιαξ.

Πιο συγκεκριμένα ο Μηνάς Λυσάνδρου, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και η Αγγελική Αρκάδη, αναπληρώτρια γενική διευθύντρια ταξίδεψαν στην Ελβετία για την υπόθεση στο παιχνίδι των ομίλων του Champions League κόντρα στον Άγιαξ.

Η ΑΕΚ είναι αντιμέτωπη με πολλαπλές κατηγορίες που συμπεριλαμβάνουν συμπλοκές, ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο, φωτοβολίδες, εισβολή οπαδών, εμφάνιση παράνομου πανό και μπλοκάρισμα διέλευσης από διαδρόμους.

Η κρίσιμη απόφαση για τον δικέφαλο αναμένεται να ανακοινωθεί στην ίδια ημέρα με την εκδίκαση της υπόθεσης, ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα το πότε θα γνωστοποιηθεί. Πιθανό σενάριο είναι η Πειθαρχική Επιτροπή να ανακοινώσει την ετυμηγορία για το μέλλον της Ένωσης την Παρασκευή (22/2).

Σε κάθε περίπτωση η UEFA φαίνεται πως πρόκειται να διατηρήσει αμείλικτη στάση και οι βαρύτατες κατηγορίες μάλλον θα οδηγήσουν σε ευρωπαϊκό αποκλεισμό της ομάδας, αφού το μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας έχει πλέον ολοκληρωθεί και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχει σχηματίσει των φάκελο για τα γεγονότα.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version