Αίσχος: Άγγλοι οπαδοί παρίσταναν το αεροπλάνο προσβάλλοντας τη μνήμη του Εμιλιάνο Σάλα [εικόνες & βίντεο]

10/02/19 • 10:18 | UPD 10/02/19 • 10:18

Newsroom eleftherostypos.gr

Οπαδοί της Σάουθαμπτον, που έπαιζε με την Κάρντιφ, την ομάδα του Εμιλιάνο Σάλα, σκέφτηκαν να κάνουν το... αεροπλάνο για να πικάρουν τους αντιπάλους τους

Μπορεί να είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς, όμως έγινε και αυτό στα βρετανικά γήπεδα.

Οπαδοί της Σάουθαμπτον, που έπαιζε με την Κάρντιφ, την ομάδα του Εμιλιάνο Σάλα, σκέφτηκαν να κάνουν το… αεροπλάνο για να πικάρουν τους αντιπάλους τους, μια ξεκάθαρη προσβολή στην μνήμη του άτυχου ποδοσφαιριστή που σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα.

Το περιστατικό συνέβη στο γήπεδο «Σεντ Μέρις», όπου δύο άντρες καταγράφηκαν να κάνουν το αεροπλάνο με τα χέρια τους, κατά την διάρκεια του αγώνα της Σαουθάμπτον με την Κάρντιφ.

Λίγο αργότερα η Σαουθάμπτον επιβεβαίωσε ότι η αστυνομία συνέλαβε δύο άντρες, προσθέτοντας: «Τέτοιου είδους συμπεριφορά δεν έχει θέση στα παιχνίδια μας και δεν θα γίενται ανεκτή στο «Σεντ Μέρις». Η ομάδα θα απαγορεύσει την είσοδο σε αυτούς τους δύο, μόλις ταυτοποιηθούν».

  • Save

  • Save

Ο ποδοσφαιριστής Εμιλιάνο Σάλα επέβαινε σε διθέσιο αεροπλάνο μαζί με τον πιλότο, όταν αυτό συνετρίβη στο στενό της Αγγλίας. Η σορός του εντοπίστηκε, ανασύρθηκε και αναγνωρίστηκε μόλις την Παρασκευή, ενώ ακόμη αγνοείται ο πιλότος.