Τρομερό: Αθλήτρια επιχείρησε ελεύθερη κατάδυση στην Ανταρκτική

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Τρομερό: Αθλήτρια επιχείρησε ελεύθερη κατάδυση στην Ανταρκτική

Η πρωταθλήτρια στις καταδύσεις Σαχικά Ερτζουμέν, είναι η πρώτη γυναίκα από την Τουρκία που καταδύθηκε χωρίς φιάλες οξυγόνου στην Ανταρκτική, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Η Σαχικά Ερτζουμέν είναι η πρώτη γυναίκα από την Τουρκία που πραγματοποίησε ελεύθερη κατάδυση στην Ανταρκτική και κατάφερε να παραμείνει κάτω από το παγωμένο νερό για δύο ολόκληρα λεπτά.

Η Σαχικά Ερτζουμέν, 34 ετών, έχει στην κατοχή της πολλές παγκόσμιες διακρίσεις στην ελεύθερη κατάδυση. Η κατάδυση της στα 110 μέτρα, το 2011 στη λίμνη Weissensee της Αυστρίας, της χάρισε την είσοδο της στο Βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version