Απίστευτη υπόθεση: Συνέλαβαν κατάσκοπο στην προπόνηση της Ντέρμπι [εικόνες]

11/01/19 • 13:13 | UPD 11/01/19 • 13:15

Newsroom eleftherostypos.gr

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για τις προθέσεις του λεγόμενου άνδρα, η πλευρά της Ντέρμπι έχει αφήσει να εννοηθεί ότι η ενέργεια του δράστη σχετίζεται άμεσα με τον αγώνα στο «Έλαντ Ρόουντ» κόντρα στην Λιντς του του Μαρσέλο Μπιέλσα.

Σε θρίλερ κατασκόπων εξελίχθηκε η σημερινή προπόνηση της Ντέρμπι, όταν ο προπονητής αντιλήφθηκε άνδρα με πολιτικά να παρακολουθεί τη προπόνηση της ομάδας με κιάλα.

Πιο συγκεκριμένα η Ντέρμπι διεξήγαγε κανονικά την προπόνηση της ενόψει της αναμέτρησης με την Λίντς (11/1 21:45), μέχρι που ο Φρανκ Λάμπραντ παρατήρησε ένα άντρα με πολιτικά να παρακολουθεί τους παρακολουθεί από μακριά. Τότε ο έμπειρος προπονητής αντέδρασε γρήγορα διακόπτωντας την προπόνηση για να ειδοποιήσει αμέσως της αρχές.

Η αστυνομία ανταποκρίθηκε άμεσα και αφού εντόπισε τον συγκεκριμένο άνδρα, προέβη στην σύλληψή του. Πάνω του εκτός από τα κυάλια βρέθηκε και μια τανάλια, την οποία εικάζεται ότι ο δράστης θα χρησιμοποιούσε για να κόψει τον φράχτη και να εισέθλει στις εγκαταστάσης της ομάδας.

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για τις προθέσεις του λεγόμενου άνδρα, η πλευρά της Ντέρμπι έχει αφήσει να εννοηθεί ότι η ενέργεια του δράστη σχετίζεται άμεσα με τον επικείμενο αγώνα στο «Έλαντ Ρόουντ» κόντρα στην Λιντς του Μαρσέλο Μπιέλσα.