Επική ατάκα Σπανούλη για Χοψονίδου: Την Ολυμπία την ακουμπάς και πιάνει παιδί [βίντεο]

09/12/18 • 18:16 | UPD 09/12/18 • 18:16

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν μάσησε τα λόγια του, απαντώντας σε ό,τι του ζητήθηκε. Ανάμεσα στον καταιγισμό ερωτήσεων, υπήρχε και μία που αφορούσε τις πιθανότητες να αποκτήσει και ένα έκτο παιδί. Η απάντησή του ήταν επική: «Εγώ είμαι καλυμμένος. Η Ολυμπία δεν ξέρω, με την Ολυμπία ποτέ δεν ξέρεις».

Η κάμερα της εκπομπής «Ooh la la» τσάκωσε τον Βασίλη Σπανούλη στα εγκαίνια του μαγαζιού της Βαλέριας Χοψονίδου και τον ανέκρινε διακριτικά για την οικογένεια και την προσωπική του ζωή.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν μάσησε τα λόγια του, απαντώντας σε ό,τι του ζητήθηκε. Ανάμεσα στον καταιγισμό ερωτήσεων, υπήρχε και μία που αφορούσε τις πιθανότητες να αποκτήσει και ένα έκτο παιδί. Η απάντησή του ήταν επική: «Εγώ είμαι καλυμμένος. Η Ολυμπία δεν ξέρω, με την Ολυμπία ποτέ δεν ξέρεις. Την Ολυμπία την ακουμπάς και πιάνει παιδί, οπότε ποτέ δεν ξέρεις».

Ο VSpan αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην επιθυμία του να ακολουθήσει κάποιο από τα παιδιά του τη δική του διαδρομή: «Τι να πω; Μακάρι να τον ακολουθήσουν! Εγώ δεν θα πιέσω κανέναν. Το θέμα είναι να αγαπήσει αυτό που κάνεις, οπότε αν το αγαπήσουν, γιατί όχι; Στηρίζουν τον μπαμπά τους τα παιδιά μου»!

Πηγή:sport24.gr

Copy link
Powered by Social Snap