Πρώην επιθετικός της Λεβερκούζεν ξεγελούσε τους τεχνικούς βάζοντας της γυναίκα του να γυμνάζεται

07/12/18 • 11:31 | UPD 07/12/18 • 11:31

Newsroom eleftherostypos.gr

Παμπόνηρα όμως ο άλλοτε επιθετικός της Λεβερκούζεν παρατήρησε ότι η γυναίκα του ασχολείτο πολύ με τη γυμναστική και παραδέχτηκε ότι εκμεταλλευόταν την φυσική της κατάσταση παρουσιάζοντας τα δικά της στοιχεία.

Μια απίστευτη αποκάλυψη ήρθε στο φως της δημοσιότητας για τον παλαίμαχο επιθετικό Στέφαν Κίσλινκ της Μπαγερν Λεβερκούζεν.

Ο φερόμενος φαίνεται ότι τις ημέρες που όφειλε να γυμνάζεται για την καλοκαιρινή προετοιμασία και να παρουσιάζει την πρόοδό του στο τεχνικό της ομάδας, ωστόσο αντ’ αυτού έβαζε τη γυναίκα του στους μηχανισμούς.

Ο Κισλινγκ μετρά 12 χρόνια στη Λεβερκούζεν, έχοντας πετύχει 131 γκολ σε 342 αγώνες με τη φανέλα της. Από ότι φαίνεται όπως είχε ξεγελάσει ουκ ολίγες φορές το ιατρικό και τεχνικό επιτελείο, όταν έπρεπε να τοποθετεί συγκεκριμένους αισθητήρες στο σώμα του και κατόπιν να παρουσιάζει τα αποτελέσματα στο επιτελείο για να ελέγχουν τη φυσική κατάσταση του αθλητή.

Παμπόνηρα όμως ο άλλοτε επιθετικός της Λεβερκούζεν παρατήρησε ότι η γυναίκα του ασχολείτο πολύ με τη γυμναστική και παραδέχτηκε ότι εκμεταλλευόταν την φυσική της κατάσταση παρουσιάζοντας τα δικά της στοιχεία. «Είναι πολύ αθλητική γυναίκα και συνήθως έκανε διάδρομο και τρέξιμο και φορούσε το μηχάνημα που έπρεπε να έχω εγώ… Οπότε δεν το καταλάβαιναν ότι έβλεπαν άλλες επιδόσεις. Κανείς δεν το πρόσεξε. Εγώ ποτέ δεν έκανα όλη τη δουλειά που έπρεπε στις προετοιμασίες…», δήλωσε ο ίδιος.