Σοκ: Ποδοσφαιριστής πέθανε από το κρύο στην Μόσχα

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Σοκ: Ποδοσφαιριστής πέθανε από το κρύο στην Μόσχα

Την τελευταία του πνοή με τραγικό τρόπο άφησε ο 18χρονος μέσος της ομάδας νέων της Λοκομοτίβ Μόσχας, Αλεξέι Λομάκιν. Ο άτυχος νεαρός βρέθηκε νεκρός σε δρόμο της Μόσχας και οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν ότι πέθανε από το πολικό ψύχος!

Ο Λομάκιν είχε βρεθεί στο προπονητικό κέντρο της Λοκομοτίβ για κάποιες εξετάσεις και μετά βγήκε για ποτό με κάποιους φίλους, ωστόσο δεν έδωσε σημεία ζωής στην επανειλημμένες κλήσεις της μητέρας του στο κινητό του τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε στο πίσω κάθισμα ενός ταξί! Τα ακριβή αίτια του θανάτου του ερευνώνται από την ρωσική αστυνομία, όμως οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι αιτία θανάτου ήταν το υπερβολικό κρύο.

Πηγή: sdna.gr

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version