Στην Τενερίφη ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Στην Τενερίφη ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς

Επιστρέφει στην Ισπανία ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς. Ο 28χρονος φόργουορντ του Χολαργού, συμφώνησε οριστικά με την Τενερίφη, κάνοντας χρήση του σχετικού όρου στο συμβόλαιό του με τους νεοφώτιστους.

Κάτοικος Ισπανίας γίνετε ξανά ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς. Ο καλαθοσφαιριστής του Χολαργού, συμφώνησε με την Τενερίφη, που θα είναι η τρίτη ομάδα της καριέρας του από την ιβηρική χερσόνησο, μετά τις Βαλένθια και Ανδόρα.

Ο 28χρονος παίκτης, σε 7 αγώνες πρωταθλήματος με τους νεοφώτιστους, είχε φέτος μέσο όρο 12 πόντους, 6.5 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ μέσο όρο σε 30 λεπτά συμμετοχής, απόδοση που σε συνδυασμό με τον πρότερη θετικό βίο του στην Ισπανία, κέντρισε το ενδιαφέρον της Τενερίφης.

Ο Γιάνκοβιτς, είχε υπογράψει συμβόλαιο με τον Χολαργό που του επέτρεπε να αποχωρήσει με ένα πολύ μικρό αντίτιμο για ομάδα του εξωτερικού, μετά τους δύο πρώτους μήνες της συνεργασίας του με την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη.

Πηγή: sport-fm.gr

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version