Ανησυχία επικρατεί στο στρατόπεδο της Παρί Σεν Ζερμέν με τους τραυματισμούς των Νεϊμάρ και Εμπαπέ, που ισως στοιχίσουν τη συμμετοχή τους στο κρίσιμο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ για το Champions League.
Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς, ενώ ο Εμπαπέ έχει χτυπήσει στον δεξιό του ώμο.
Ο σύλλογος αποκάλυψε πως θα τους κρατήσει στα «πιτς» το επόμενο 48ωρο για να τους ξεκουράσει και στη συνέχεια θα διενεργήσει επαναληπτική εξέταση για να διαπιστωθεί η πορεία των τραυματισμών τους.
Όπως είναι φυσικό, οι οπαδοί των Παριζιάνων βρίσκονται σε «αναμμένα κάρβουνα», καθώς πλησιάζει το κρίσιμο παιχνίδι της Τετάρτης με τη Λίβερπουλ, όπου η νίκη κρίνεται επιτακτική για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.
Πηγή: sport-fm.gr
[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]























