Σφακιανάκης:Ετσι θα πληρώσω το αίμα των φονιάδων

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Σφακιανάκης:Ετσι θα πληρώσω το αίμα των φονιάδων

Δήλωση με αφορμή το ξύλο που έπεσε μετά το τέλος της κλήρωσης της Football League, έκανε ο πρόεδρος της Διοργανώτριας Αρχής, Στέλιος Σφακιανάκης και ανέφερε ότι δεν θα καταγγείλει όσους αμαύρωσαν την εκδήλωση.

«Το αίμα των φονιάδων θα προσπαθήσω να το πληρώσω με το φως της αλήθειας και της νηφαλιότητας», τονίζει χαρατηριστικά.

Αναλυτικά η δήλωσή του

«Δεν θα καταγγείλω αυτούς που αμαύρωσαν μια υπέροχη εκδήλωση Πολιτισμού, Τιμής και Διαφάνειας.

Όμως, με όλες μου τις δυνάμεις, θα προσπαθήσω να προσανατολίσω τη φίλαθλη κοινωνία για τους υπεύθυνους, και κατ’ εμέ υπόλογους, της όποιας άθλιας επίθεσης, σε όποιο χώρο, σε όποια εκδήλωση και σε όποιον που έχει αντίθετη γνώμη και διαφορετική άποψη.

Το αίμα των φονιάδων θα προσπαθήσω να το πληρώσω με το φως της αλήθειας και της νηφαλιότητας.

Και τέλος, για όσους (τους ελάχιστους) προσπαθούν να δικαιολογήσουν τους τρομοκράτες, τους βιαστές και τα πάθη τους, ελπίζω να μην χρειαστεί να απολογηθούν κάποτε στις οικογένειές τους, όπως εμείς που ήμασταν παρόντες χτες βράδυ, και βρήκαμε το κουράγιο να πούμε στα τρομαγμένα παιδιά μας πως αυτοί που υποδαυλίζουν αυτά που βίωσαν, δεν ανήκουν στην κοινωνία του πολιτισμού μας, παρά μόνο στο περιθώριο και στην περιφρόνηση»

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version