Απίστευτο: Ο Πογκμπά κάνει προπονήσεις για να μάθει… να κολυμπάει

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Απίστευτο: Ο Πογκμπά κάνει προπονήσεις για να μάθει… να κολυμπάει

Μπορεί στο παρελθόν ο Πολ Πογκμπά να έχει φωτογραφηθεί σε πολυτελείς πισίνες ξενοδοχείων κατά τη διάρκεια των διακοπών του, ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν γνωρίζει κολύμπι!

Ο Πογκμπά από μικρός φοβόταν το νερό και ποτέ ως τώρα δεν μπήκε στη διαδικασία να… μάθει να κολυμπάει, πηγαίνοντας μέχρι εκεί που πάταγε.

Ωστόσο, τελευταία φέρεται να έχει ξεκινήσει μαθήματα καθώς στόχος του μέσα στο 2019 είναι να ξεπεράσει τη φοβία του για το νερό και να μάθει να κολυμπάει.

«Ο Πολ έχει καταλάβει ότι όσο γίνεται μεγαλύτερος τόσο πιο δύσκολο γίνεται. Καταλαβαίνει ότι έπρεπε να το είχε κάνει όταν ήταν παιδί, αλλά πάντα το ανέβαλε. Στις διακοπές ποτέ δεν έβαζε το κεφάλι του κάτω από το νερό. Το έχει πάρει στα σοβαρά και αποτελεί προσωπικό του στόχο», ανέφερε πηγή μέσα από τη Γιουνάιτεντ στον αγγλικό Τύπο.

Πηγή: gazzetta.gr

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version