ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ

Champions League: Βουτιά στα δύσκολα…για την ΑΕΚ απόψε απέναντι στη Μπάγερν

07/11/18 • 08:21 | UPD 07/11/18 • 08:35

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε στη συνέντευξη Τύπου της σημερινής (22:00) αναμέτρησης με την Μπάγερν ότι το αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό δεν θα επηρεάσει την ομάδα του, ενώ επεσήμανε πως η ΑΕΚ για να έχει τύχη θα πρέπει να πιάσει το υψηλότερο επίπεδο συγκέντρωσης.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε στη συνέντευξη Τύπου της σημερινής (22:00) αναμέτρησης με την Μπάγερν ότι το αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό δεν θα επηρεάσει την ομάδα του, ενώ επεσήμανε πως η ΑΕΚ για να έχει τύχη θα πρέπει να πιάσει το υψηλότερο επίπεδο συγκέντρωσης.

«Δεν χρειάζεται να πω πολλά. Ξέρουν πόσο δύσκολα θα είναι. Αυτό που είναι σημαντικό για εμάς είναι να δουλέψουμε πολύ και να δούμε πώς θα τα έχουμε πάει. Μπορούμε να παρουσιάσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα στο γήπεδο», σχολίασε αρχικά.

Για το αν είναι ευκαιρία μετά το ματς του Σαββάτου, είπε: «Την αμφισβήτηση τη δημιουργήσατε εσείς. Ποτέ δεν αμφισβητήσαμε τις δυνατότητές μας. Δεν χάσαμε την πίστη στον εαυτό μας. Για εμάς το ματς του Σαββάτου ήταν μία κακή ημέρα. Για εμάς είναι σημαντικό να ζήσουμε αυτό που μας αξίωσε ο Θεός να ζήσουμε. Είναι σημαντικό που βρισκόμαστε εδώ και ξέρουμε πως σε αυτό το επίπεδο τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Εχουμε δει ότι παρά το ότι έχουμε κάνει καλά ματς δεν έχουμε καταφέρει να πάρουμε βαθμούς».

Για την κατάσταση της Μπάγερν, σχολίασε: «Είδαμε το ματς με τη Φράιμπουργκ. Η Μπάγερν στα τελευταία παιχνίδια δεν βρίσκεται στο τοπ επίπεδο. Εχει καλούς και νέους παίκτες αλλά είναι σε μεταβατικό στάδιο. Ομως αυτό που φάνηκε και στο πρώτο ματς και γενικότερα στα παιχνίδια της, η ατομική ποιότητα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Σαν ομάδα μπορεί να βρίσκεται σε κρίση, όμως ανά πάσα στιγμή μία ενέργεια μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα. Να σταθούμε στο υψηλότερο επίπεδο συγκέντρωσης».

Για την κουβέντα μεταξύ των παικτών και τα πλάνα του προπονητή, τόνισε: «Η διάταξη μπορεί να μην έχει αλλάξει αλλά αλλάζει το στυλ. Αύριο είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, υπάρχει στο μυαλό μου κάποια αλλαγή, αλλά θα αποφασίσουμε μετά και τη σημερινή προπόνηση. Για τη συζήτηση των παικτών είναι κάτι που γίνεται. Εχοντας και καλά αποδυτήρια αυτό συμβαίνει».

Για το αν πιστεύει πως η Μπάγερν θα υποτιμήσει την ΑΕΚ, σημείωσε: «Υπάρχουν ιδιαιτερότητες στο παιχνίδι και έχουν και εκείνο του Σαββάτου που είναι σημαντικό για εκείνους. Θεωρώ ότι η Μπάγερν θα μπει για να τελειώσει το παιχνίδι νωρίς και να πάει πιο ήρεμα. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την ορμή που θα έχει η Μπάγερν».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Νίκλας Χουλτ, ο οποίος τόνισε: «Θα είναι σίγουρα ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Νομίζω πως στην Αθήνα τα πρώτα 45’ τα καταφέραμε αρκετά καλά. Μετά στο δεύτερο ημίχρονο σίγουρα ανέβασαν επίπεδο. Γνωρίζουμε πως και εμείς έχουμε καλή ομάδα και μπορούμε να καταφέρουμε κάτι καλό».

Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου

Copy link
Powered by Social Snap