Βρέθηκε ντοπέ ο Λεονάρντο του Λεβαδειακού!

05/11/18 • 21:17 | UPD 05/11/18 • 21:17

Newsroom eleftherostypos.gr

Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ έχει βρεθεί ο Λεονάρντο, σύμφωνα με τον Λεβαδειακό. Στην εκδίκαση της καταγγελίας που έχει κάνει η ΠΑΕ για διακοπή συμβολαίου υποστήριξε ότι ο αποκλεισμός του από τα παιχνίδια μετά και το ματς με τον Πανιώνιο οφείλεται στο γεγονός ότι είχε εντοπιστεί απαγορευμένη ουσία.

Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ έχει βρεθεί ο Λεονάρντο, σύμφωνα με τον Λεβαδειακό. Στην εκδίκαση της καταγγελίας που έχει κάνει η ΠΑΕ της Βοιωτίας για διακοπή συμβολαίου στον Βραζιλιάνο υποστήριξε ότι ο αποκλεισμός του από τα παιχνίδια μετά τις 6 Μαΐου και το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη οφείλεται στο γεγονός ότι στο συγκεκριμένο ματς είχε εντοπιστεί απαγορευμένη ουσία στον οργανισμό του.

Μάλιστα, αποκαλύφθηκε ότι και το δεύτερο δείγμα του παίκτη ήταν θετικό, κάτι που οδήγησε το ΕΣΚΑΝ στο να του επιβάλλει επέβαλε προσωρινή ποινή αποκλεισμού δυο ετών.

Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής έχει προσφύγει εναντίον της απόφασης, υποστηρίζοντας ότι η απαγορευμένη ουσία οφείλεται σε φαρμακευτική αγωγή (την οποία μάλιστα ισχυρίζεται ότι του υπέδειξε η ομάδα από πού να προμηθευτεί).

Όπως και να ‘χει, στις δυο πλευρές δόθηκε σήμερα προθεσμία για να καταθέσουν υπομνήματα ως τις 12 Νοεμβρίου και στη συνέχεια αναμένεται η απόφαση.

Πηγή: sport-fm.gr

Copy link
Powered by Social Snap