Επιστολή διαμαρτυρίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για ΜΜΕ!

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Επιστολή διαμαρτυρίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για ΜΜΕ!

Επιστολή απέστειλε σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε αρμόδια υπουργεία και φορείς, με αφορμή «σχόλια και υπαινιγμούς κατά της εντιμότητας και καθαρότητας της ομάδας», όπως λένε στη Μικράς Ασίας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέστειλε σήμερα επιστολή στα αρμόδια υπουργεία και οργανισμούς και με την οποία επισημαίνουν άσχημες συμπεριφορές και συστηματική ασέβεια δημοσιογράφων απέναντι του, «που τείνουν να γίνουν συνήθεια σε κρατικά μέσα», όπως σχολίαζαν χαρακτηριστικά από τη Μικράς Ασίας.

Χωρίς διάθεση να στοχοποιηθούν δημοσιογράφοι, εξ ου και η μη αναφορά σε ονόματα, ο ΠΑΟΚ έστειλε την επιστολή στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, στο υφυπουργείο αθλητισμού, την ΕΡΤ Α.Ε. και τα συνδικαλιστικά όργανα των δημοσιογράφων, ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ.

Με την επιστολή οι «ασπρόμαυροι» δεν διαμαρτύρονται για την κριτική, που ασκείται, «όσο σκληρή και να είναι», αλλά όπως ξεκαθαρίζεται «για υπαινιγμούς κατά της εντιμότητας και καθαρότητας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version