Επανάληψη της δίκης ανάμεσα σε ΑΕΚ και Λάζαρο αποφάσισε το Διαιτητικό Δικαστήριο

29/10/18 • 14:37 | UPD 29/10/18 • 14:37

Newsroom eleftherostypos.gr

Την επανάληψη της δίκης για την υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, αποφάσισε σήμερα το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ

Την επανάληψη της δίκης για την υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, αποφάσισε σήμερα το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Σύμφωνα με την συγκεκριμένη απόφαση, η νέα δίκη, θα διεξαχθεί με τριμελή σύνθεση -και όχι πενταμελή όπως η προηγούμενη- αποτελούμενη από δύο δικηγόρους κι έναν δικαστή.

Παράλληλα, σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου, απορρίφθηκε η προσφυγή που είχε καταθέσει η ΠΑΕ ΑΕΚ, σχετικά με το πρόστιμο στον παίκτη. Κάτι που σημαίνει, πως διεθνής άσος του Ολυμπιακού, μπορεί να αγωνίζεται μέχρι την επανάληψη της δίκης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι θα εκδικαστούν εκ νέου οι προσφυγές των ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΑΕΚ που ζητούσαν την επιβολή ποινών. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ζητήσει την τιμωρία της ΑΕΚ με απαγόρευση μεταγραφών για δύο περιόδους, ενώ η Ενωση ποινή απαγόρευσης συμμετοχής του παίκτη σε επίσημες υποχρεώσεις για έξι μήνες, απαγόρευση μεταγραφών του Ολυμπιακού για δύο μετεγγραφικές περιόδους και «να καταδικαστούν οι αντίδικοι στην καταβολή προς την εταιρεία του ποσού των 315.666,66 ευρώ ως αποζημίωση».

Τέλος, σχετικά με το πρόστιμο που είχε επιβάλει η ΑΕΚ στον Χριστοδουλόπουλο για δηλώσεις που είχε κάνει εναντίον της ΠΑΕ, πλέον δεν τίθεται θέμα μετά την απόρριψη της έφεσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ