«Βόμβα» στο Champions League! Φήμες ότι ο αγώνας Παρί-Ερυθρός Αστέρας ήταν στημένος!

12/10/18 • 18:44 | UPD 12/10/18 • 19:30

Newsroom eleftherostypos.gr

Ύποπτη για χειραγώγηση θεωρείται η αναμέτρηση Παρί Σεν-Ζερμέν - Ερυθρός Αστέρας. Υψηλόβαθμο στέλεχος του σερβικού συλλόγου κατηγορείται ότι πόνταρε πολλά εκατομμύρια ευρώ στην ήττα της ομάδας του με πέντε γκολ διαφορά (6-1 το αποτέλεσμα).

Ύποπτη για χειραγώγηση θεωρείται η αναμέτρηση Παρί Σεν-Ζερμέν – Ερυθρός Αστέρας. Υψηλόβαθμο στέλεχος του σερβικού συλλόγου κατηγορείται ότι πόνταρε πολλά εκατομμύρια ευρώ στην ήττα της ομάδας του με πέντε γκολ διαφορά (6-1 το αποτέλεσμα).

Ο αγώνας της 3ης Οκτωβρίου ανάμεσα σε Παρί Σεν-Ζερμέν και Ερυθρό Αστέρα, που έληξε με νικητές τους Γάλλους (6-1), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, θεωρείται ύποπτη για χειραγώγηση. Η UEFA ενημέρωσε τις γαλλικές Αρχές, οι οποίες διενεργούν έρευνα.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η έγκυρη γαλλική εφημερίδα Equipe, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ενημερώθηκε πριν από το ματς πως υψηλόβαθμο στέλεχος του σερβικού συλλόγου πόνταρε περίπου πέντε εκατομμύρια ευρώ στην ήττα της ομάδας του με πέντε γκολ διαφορά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πρόεδρος της UEFA, ΑΑλεξάντερ Τσέφεριν, είναι ενήμερος για το ζήτημα. Ασφαλώς και πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα, το οποίο αναμένεται να έχει κι άλλα επεισόδια…

Πηγή: Sport24.gr

Copy link
Powered by Social Snap