Τιμωρήθηκαν Αγγελόπουλοι και Ολυμπιακός από τον Αθλητικό Δικαστή

04/10/18 • 16:49 | UPD 04/10/18 • 16:49

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε τους αδερφούς Αγγελόπουλους και τον Ολυμπιακό, για δηλώσεις που κρίθηκαν ως προσβλητικές και υβριστικές σε βάρος των διαιτητών και της ΕΟΚ.

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε τους αδερφούς Αγγελόπουλους και τον Ολυμπιακό, για δηλώσεις που κρίθηκαν ως προσβλητικές και υβριστικές σε βάρος των διαιτητών και της ΕΟΚ.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού αλλά και η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ τιμωρήθηκαν με αυστηρή έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο ύψους 2 χιλιάδων ευρώ, ενώ οι αδερφοί Αγγελόπουλοι είναι υποχρεωμένοι να ανακαλέσουν ρητά της δυσφημιστικές δηλώσεις τους σε βάρος των διαιτητών και της ΕΟΚ, εντός δέκα ημερών.

Παράλληλα, ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλλε στον Ολυμπιακό αλλά και στον Χρήστο Σταυρόπουλο την ποινή «της έγγραφης επίπληξης με δημοσίευση στον τύπο για δυσφήμηση του αθλήματος της καλαθόσφαιρας με δημόσιες δυσμενείς προσβλητικές και υβριστικές δηλώσεις».

Αναλυτικά:

«Επιβάλλονται σε βάρος της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ οι ποινές της αυστηρής έγγραφης επίπληξης και του χρηματικού προστίμου 2.000,00 ευρώ και β) σε βάρος εκάστου των κ.κ. Π. και Γ. Αγγελόπουλο οι ποινές της αυστηρής έγγραφης επίπληξης, του χρηματικού προστίμου 2.000,00 ευρώ και της έγγραφης ενώπιον του Μ.Δ.Ο. ρητής ανάκλησης των δυσφημιστικών δηλώσεων εντός αποκλειστικής προθεσμίας 10 ημερών από την επίδοση της παρούσας ως προς άπαντες τους εγκαλούμενους για δημόσιες δυσμενείς προσβλητικές και υβριστικές δηλώσεις σε βάρος των διαιτητών και της Ε.Ο.Κ.

70/3-10-2018

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

1. Απαλλάσσεται ο κ. Χρήστος Σταυρόπουλος, Γενικός Διευθυντής της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ από την κατηγορία για δυσφήμιση του αθλήματος της καλαθόσφαιρας με δημόσιες δυσμενείς προσβλητικές και υβριστικές κρίσεις σε βάρος της ΕΟΚ και των διαιτητών.

2. Απαλλάσσεται την ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ, για την ίδια κατηγορία.

69/3-10-2018
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

1. Επιβάλλεται στον κ. Χρήστο Σταυρόπουλο, Γενικό Διευθυντή της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για δυσφήμηση του αθλήματος της καλαθόσφαιρας με δημόσιες δυσμενείς προσβλητικές και υβριστικές δηλώσεις την ποινή της έγγραφης επίπληξης και

2. Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ την ποινή της έγγραφης επίπληξης με δημοσίευση στον τύπο για δυσφήμηση του αθλήματος της καλαθόσφαιρας με δημόσιες δυσμενείς προσβλητικές και υβριστικές δηλώσεις από τον Γενικό Διευθυντή αυτής κ. Χρήστο Σταυρόπουλο την ποινή της έγγραφης επίπληξης με δημοσίευση στον Τύπο».