Ο Παϊρότζ Πιεγκμπονσάντ βρίσκεται στη σουίτα του ΟΑΚΑ μαζί με τον Άβρααμ Γκραντ, προκειμένου να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά από κοντά τον Παναθηναϊκό. Στο πλάι τους και ο γιος του Ταϊλανδού επιχειρηματία, Πιτ.
Ο Άβρααμ Γκραντ αναμένεται να αναλάβει πόστο στον Παναθηναϊκό (αναμένεται να τρέξει το διοικητικό πρότζεκτ), με το που θα ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών στον Πιεμπονγκσαντ και την «Pan Asia».
[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]













![Πλεύση Ελευθερίας: Viral η ένσταση σε μπακαλοτέφτερο [δείτε εικόνα]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/04/konstantopoulou-1-300x200-jpeg.webp)







![Αλέξης Τσίπρας: Ίδια κόλπα με το #askTsipras, 11 χρόνια μετά [δείτε βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/07/tsipras-1024x683.jpg)