Κάνουν «φτερά» τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΚ-Βίντι – Έφυγαν ήδη 15.000

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Κάνουν «φτερά» τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΚ-Βίντι – Έφυγαν ήδη 15.000

Όσο γιορτινή απαιτεί η περίσταση φαίνεται ότι θα είναι η ατμόσφαιρα στο ΑΕΚ-Βίντι την Τρίτη το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Δυο μέρες πριν τη μεγάλη ρεβάνς, όπου η «Ένωση» αναμένεται να σφραγίσει την επιστροφή στους ομίλους του Champions League, η ανταπόκριση του κόσμου είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική.

Μετά λοιπόν και την εξαιρετική εμφάνιση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής περίπου 15.000 εισιτήρια είχαν ήδη διατεθεί.

Δεδομένου λοιπόν ότι η ζήτηση αυξάνεται (και ότι πρέπει να συνυπολογιστούν τα περίπου 12.000 διαρκείας) η ΠΑΕ άνοιξε και τις θύρες 12 και 16 του ΟΑΚΑ, με εισιτήρια των 20 και 15 ευρώ αντίστοιχα.

Πηγή: sport-fm.gr

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version