Το μήνυμα που του έστειλε μετά το χτύπημα

Ο Σορεντίνο αποθεώνει τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ευχαριστώ θρύλε»

20/08/18 • 12:19 | UPD 20/08/18 • 12:19

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, δίχως φανφάρες, έστειλε προσωπικό μήνυμα στον Στέφανο Σορεντίνο, όπου του ζητούσε συγγνώμη για το ακούσιο χτύπημα.

Η πρεμιέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο με τα χρώματα της Γιούβε στη Serie A δεν περιελάμβανε κάποιο γκολ. Περιελάμβανε καλά σουτ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Κίεβο, ο γνωστός μας Στέφανο Σορεντίνο που στα 39 του ξέρει άριστα τη θέση. Περιελάμβανε όμως και ένα ατυχές περιστατικό με τον κίπερ να πέφτει με το κεφάλι πάνω στα γεννητικά όργανα του CR και να σωριάζεται στο χορτάρι.

Στην αρχή οι συμπαίχτες κι οι αντίπαλοι σάστισαν. Ευτυχώς ο Στέφανο δεν είχε τίποτα. Σηκώθηκε, αν και ζαλιζόταν, και επανήλθε λίγο αργότερα. Ο τερματοφύλακας της Κίεβο έσπευσε να ευχαριστήσει όσους του έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης μετά την διακομιδή του στο νοσοκομείο. Ανάμεσα σε αυτούς που του έστειλαν ήταν κι ένας που ίσως δεν περίμενε.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, δίχως φανφάρες, του έστειλε προσωπικό μήνυμα όπου του ζητούσε συγγνώμη για το χτύπημα, για το οποίο σαφώς και δεν είχε καμία πρόθεση. Ο Σορεντίνο δεν θέλησε να κρατήσει κρυφό το μήνυμα και το μοιράστηκε με ένα tweet.

«Έλαβα μήνυμα συμπαράστασης και ευχές για ταχεία ανάρρωση εκ μέρους του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ευχαριστώ θρύλε» έγραψε.