Μετά από 17 χρόνια πορείας

Αποχωρεί από την Φόρμουλα 1 ο Φερνάντο Αλόνσο [βίντεο]

14/08/18 • 18:43 | UPD 14/08/18 • 18:52

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Φερνάντο Αλόνσο ανακοίνωσε μέσω ενός βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter πως στο τέλος της τρέχουσας σεζόν θ' αποχωρήσει από την F1.

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Φερνάντο Αλόνσο ανακοίνωσε μέσω ενός βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter πως στο τέλος της τρέχουσας σεζόν θ’ αποχωρήσει από την F1.

Στο βίντεο αναφέρει χαρακτηριστικά ότι: «Μετά από 17 θαυμάσια χρόνια σε αυτό το εκπληκτικό σπορ, είναι καιρός για μένα να κάνω μία αλλαγή και να προχωρήσω. Απόλαυσα κάθε λεπτό από αυτές τις εκπληκτικές σεζόν και δεν μπορώ να ευχαριστήσω όπως αρκετά τους ανθρώπους που είχαν τη συμβολή τους για να κάνουν όλα αυτά τα χρόνια τόσο ξεχωριστά.

Υπάρχουν ακόμα πολλοί αγώνες γκραν πρι τη φετινή σεζόν και θα πάρω μέρος σε αυτούς με περισσότερη αφοσίωση και περισσότερο πάθος από ποτέ. Θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον: νέες συναρπαστικές προκλήσεις περιμένουν στη γωνία.

Περνάω υπέροχα στη ζωή μου αλλά νιώθω την ανάγκη να εξευρενήσω νέες περιπέτειες», τόνισε στη γραπτή του δήλωση ο Αλόνσο και πρόσθεσε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους στην ΜcLaren, η καρδιά μου θα είναι για πάντα με την ομάδα…

Οι άνθρωποί της μου έδωσαν τη δυνατότητα να διευρύνω τους ορίζοντές μου και νιώθω τώρα πως είμαι πιο ολοκληρωμένος οδηγός από ποτέ. Πήρα αυτή την απόφαση μερικούς μήνες πριν και δεν αλλάζω γνώμη».