Και επίσημα ΕΡΤ στην Super League – Διετές τηλεοπτικό συμβόλαιο

09/08/18 • 18:53 | UPD 09/08/18 • 18:53

Newsroom eleftherostypos.gr

Για τις σεζόν 2018-2019 και 2019-2020, η ΕΡΤ θα μεταδίδει τις εντός έδρας αναμετρήσεις για Παναθηναϊκό, Ατρόμητο, Άρη, Ξάνθη, Παναιτωλικό, Απόλλωνα Σμύρνης και Λαμία. Οι υπόλοιπες 9 ομάδες της Super League παρέμειναν κανονικά στη Nova.

Εκεί που φαινόταν απίθανο να έχουμε κλήρωση πρωταθλήματος σήμερα, όχι μόνο έγινε, αλλά είχαμε και την επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την μετάδοση αγώνων της Super League στις επόμενες δύο σεζόν. Όλα συμφωνήθηκαν οριστικά ύστερα κι από συνάντηση του υφυπουργού με τον υπουργό Νίκο Παππά και εκπροσώπους των ομάδων.

Λίγο μετά την κλήρωση της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν που θα ξεκινήσει στις 25 Αυγούστου, η διοίκηση της ΕΡΤ ανακοίνωσε με τη σειρά της τη συμφωνία με τον συνεταιρισμό για να «στεγάσει» τις 7 ομάδες που δεν τα είχαν βρει με τη Nova.

Έτσι, για τις σεζόν 2018-2019 και 2019-2020, η ΕΡΤ θα μεταδίδει τις εντός έδρας αναμετρήσεις για Παναθηναϊκό, Ατρόμητο, Άρη, Ξάνθη, Παναιτωλικό, Απόλλωνα Σμύρνης και Λαμία. Οι υπόλοιπες 9 ομάδες της Super League παρέμειναν κανονικά στη Nova.

Η ανακοίνωση της δημόσιας τηλεόρασης:

«Διετές τηλεοπτικό συμβόλαιο με τη διοίκηση της Super League υπογράφει άμεσα η ΕΡΤ.

Το συμβόλαιο προβλέπει την κάλυψη 105 αγώνων την πρώτη χρονιά (2018 – 2019), με πρόβλεψη για κάλυψη και της σεζόν 2019-2020, παράλληλα με την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών ποδοσφαίρου.

Η σύμβαση καλύπτει την τηλεοπτική μετάδοση των εντός έδρας αγώνων των ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Άρης, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Απόλλων και Λαμία.

Αντιπροσωπεία της Super League βρέθηκε στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, όπου συναντήθηκε με τον Υπουργό Νίκο Παππά και τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, παράλληλα με την κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League, εξετάζοντας τις λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Της συνάντησης προηγήθηκε ευρεία σύσκεψη των αρμοδίων υπουργών με τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ, καθώς και με υπηρεσιακούς παράγοντες».

Copy link
Powered by Social Snap