«Καμίνι» η Τούμπα για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Σπαρτάκ

06/08/18 • 19:27 | UPD 06/08/18 • 19:27

Newsroom eleftherostypos.gr

Δεν θα πέφτει... καρφίτσα το βράδυ της Τετάρτης στη Τούμπα! Μέσα σε λίγες ώρες, ο δικέφαλος του βορρά ανακοίνωσε πως τα μεμονωμένα εισιτήρια (περίπου 11.000) για την προσεχή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Σπαρτάκ Μόσχας εξαντλήθηκαν!

Δεν θα πέφτει… καρφίτσα το βράδυ της Τετάρτης στη Τούμπα! Μέσα σε λίγες ώρες, ο δικέφαλος του βορρά ανακοίνωσε πως τα μεμονωμένα εισιτήρια (περίπου 11.000) για την προσεχή αναμέτρηση με τη Σπαρτάκ Μόσχας εξαντλήθηκαν!

Αξίζει να σημειωθεί πως η ασπρόμαυρη ΠΑΕ έχει δεσμεύσει περίπου 500 θέσεις για τυχόν αγορές διαρκείας μέχρι και αύριο το απόγευμα, αφού υπενθυμίζεται πως επικρατεί… τρέλα και σε αυτό το κομμάτι, καθώς έχουν φύγει περισσότερες από 16.000 κάρτες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την εξάντληση των μεμονωμένων εισιτηρίων που τέθηκαν στην διάθεση του κοινού για τον αγώνα εναντίον της Σπαρτάκ Μόσχας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όσων επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας, έχουν δεσμευθεί ορισμένες θέσεις σε όλες τις θύρες- εκτός της θύρας 7- μέχρι την Τρίτη 7 Αυγούστου και ώρα 19:00, οι οποίες σε περίπτωση μη εξαντλήσεως θα διατεθούν μέσω ίντερνετ από αύριο στις 19:30.

Πηγή: Sport-fm.gr