Αυτοί είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού για τα play off [εικόνα]

04/08/18 • 21:01 | UPD 04/08/18 • 21:16

Newsroom eleftherostypos.gr

Οι δύσκολες Λειψία και Μπασακσεχίρ και οι εύκολες που θέλουν οι «ερυθρόλευκοι» σε περίπτωση που προκριθούν από την Λουκέρνη

Οι δύσκολες Λειψία και Μπασακσεχίρ και οι εύκολες που θέλουν οι «ερυθρόλευκοι» σε περίπτωση που προκριθούν από την Λουκέρνη.

Την Δευτέρα ο Ολυμπιακός (όπως φυσικά και η ΑΕΚ) θα μάθουν τους αντιπάλους τους για την φάση των play off. Οι «ερυθρόλευκοι» πριν τα παιχνίδια με την Λουκέρνη θα ξέρουν και το ζευγάρι από το οποίο θα προέλθει ο αντίπαλός τους. Και η UEFA ανακοίνωσε τα subgroups που θα χωριστούν όλα τα ζευγάρια του Europa League.

Και το σίγουρο είναι ένα. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν τυχερός. Γιατί από τους ανίσχυρους του έπεσαν οι πιο… ισχυροί. Λειψία και Μπασακσεχίρ (εάν φυσικά προκριθούν) είναι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά τα ζευγάρια από τα οποία θα προέλθει ο αντίπαλος των «ερυθρολεύκων» είναι:

Καταλαβαίνει κανείς πως ο Ολυμπιακός δεν ήταν… τυχερός. Ούτε στην κλήρωση που τον έφερε απέναντι από την Λουκέρνη (είχε σαφώς πιο εύκολους αντιπάλους να πέσει) ούτε και στους πιθανούς αντιπάλους που έχει για τα play off. Και μόνο που έχει 20% πιθανότητες να πέσει πάνω στην δυνατή Λειψία καταλαβαίνει κανείς πως δεν τον λες και… τυχερό.

Πηγή: gazzetta.gr

Copy link
Powered by Social Snap