«Άντε Γαμ... εσύ κι ο Λάζαρος»

Ο Βράνιες βρίζει οπαδό του Ολυμπιακού και…τον Χριστοδουλόπουλο

01/08/18 • 14:32 | UPD 01/08/18 • 14:32

Newsroom eleftherostypos.gr

Σε φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, ένας οπαδός του Ολυμπιακού σχολίασε γράφοντας πολλές φορές Ολυμπιακός στ΄αγγλικά. Ο Βράνιες που δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω απάντησε με απρόσμενο τρόπο.

Μπορεί από φέτος να μην ανήκει στην ΑΕΚ, αλλά στην Άντερλεχτ, αλλά ο Όγκνιεν Βράνιες δεν αλλάζει τα συναισθήματά του για την ομάδα που τον έκανε γνωστό και του άνοιξε διάπλατα τις πόρτες για ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό μέλλον. Ένας οπαδός της ΑΕΚ. Αυτό είναι, αν κρίνουμε από την απάντηση που έδωσε σε οπαδό του Ολυμπιακού με αποδέκτη και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ είναι ο Μάικ Τζέιμς του ποδοσφαίρου όσον αφορά στις αναρτήσεις και τα σχόλια του στα social media. Καταφέρνει πάντα να γίνεται θέμα και ορισμένες φορές να προκαλεί. Αυτή τη φορά το πετυχαίνει ακόμα περισσότερο αν σκεφτούμε ότι έβρισε τον πρώην συμπαίχτη του Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Σε φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, ένας οπαδός του Ολυμπιακού σχολίασε γράφοντας πολλές φορές Ολυμπιακός στ΄αγγλικά. Ο Βράνιες που δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω απάντησε με απρόσμενο τρόπο. «Fuck you and Lazaros» είπε και έβαλε emoticons με χαμογελαστές φάτσες.