Κλασική Ζλατανιά

Οργιώδης Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με χατ-τρικ απέναντι στο Ορλάντο [βίντεο]

30/07/18 • 14:20 | UPD 30/07/18 • 14:20

Newsroom eleftherostypos.gr

Στο χθεσινό ματς με τους Ορλάντο έβαλε τη σφραγίδα του ξανά. Οι Γκάλαξι βρέθηκαν πίσω στο σκορ 3 φορές. Τέταρτη φορά δεν θα υπήρχε. Γιατί στο 71ο λεπτό ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα πετύχαινε την ανατροπή για την ομάδα του.

Τι κι αν έχει μπει στο 37ο έτος της ηλικίας του; O Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς εξακολουθεί να γητεύει τη μπάλα και να κερδίζει μόνος του μια ολόκληρη ομάδα. Μπορεί η ποδοσφαιρική μοίρα να τον έστειλε στο Λος Άντζελες και να μην τον απολαμβάνουμε εμείς στην Ευρώπη, αλλά η τέχνη δεν ξεχνιέται. Γι΄αυτό κιόλας είναι πρώτος σκόρερ της αμερικάνικης λίγκας.

Όλοι περίμεναν ότι πάει στους Λος Άντζελες Γκάλαξι για τα τελευταία ένσημα και για να ζήσει στη γκλαμουριά της Καλιφόρνια. Όχι μόνο δεν έγινε αυτό, αλλά ο Ζλάταν βάζει τα γυαλιά σε πολλούς. Το Λος Άντζελες απλώς επιβεβαιώνει το πόσο μεγάλος αστέρας είναι.

Στο χθεσινό ματς με τους Ορλάντο έβαλε τη σφραγίδα του ξανά. Οι Γκάλαξι βρέθηκαν πίσω στο σκορ 3 φορές. Ισοφάρισαν και τις 3. Τις 2 απ΄αυτές ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με αρχοντικές κεφαλιές. Τέταρτη φορά δεν θα υπήρχε. Γιατί στο 71ο λεπτό ο Ζλάταν θα πετύχαινε την ανατροπή για την ομάδα του και δεν θα υπήρχε γυρισμός.

Το 4-3 ήταν το τελικό σκορ και ο Ζλατάναρος έχασε άλλες 2 μεγάλες ευκαιρίες για να κάνει το πρώτο του καρέ στις ΗΠΑ. Έφτασε πάντως τα 15 γκολ σε 17 ματς και κλείνει στόματα.

Copy link
Powered by Social Snap