Ξεκίνησε διαδικτυακό έρανο

Η τεράστια κίνηση του Τούρκου NBAer Ενές Καντέρ για την Ελλάδα

26/07/18 • 13:16 | UPD 26/07/18 • 13:16

Newsroom eleftherostypos.gr

Μέχρι στιγμής ο Ενές Καντέρ έχει συγκεντρώσει κοντά στα 1.500 δολάρια. Στο μήνυμα που συνοδεύει τον έρανο αποδεικνύει με τα λόγια του την αγάπη του για βοήθεια προς τους έχοντες ανάγκη. 

Ενόσω κάποιοι Έλληνες βρίσκουν λογική στο να κράζουν Τούρκους και Σκοπιανούς που τολμάνε να μας συμπαρασταθούν και να συμπονέσουν το δράμα μας, οι γείτονες δεν σταματούν να στηρίζουν την Ελλάδα. Ο Τούρκος παίχτης των New York Knicks Ενές Καντέρ έκανε την πιο σπουδαία από τις σπουδαίες κινήσεις.

Ένας αθλητής που είναι γνωστός για τον ακτιβισμό του και την διαμάχη του με το δικτατορικό καθεστώς του Ερντογάν, ξεκίνησε έρανο μέσω του GoFundMe. Στόχος του είναι να μαζέψει 50.000 δολάρια για να τα στείλει στην Ελλάδα και να καλυφθούν έξοδα για τις κηδείες των νεκρών αλλά και έξοδα στήριξης των ζωντανών πληγέντων.

Μέχρι στιγμής ο Ενές Καντέρ έχει συγκεντρώσει κοντά στα 1.500 δολάρια. Στο μήνυμα που συνοδεύει τον έρανο αποδεικνύει με τα λόγια του την αγάπη του για βοήθεια προς τους έχοντες ανάγκη.

«Η Ελλάδα έχει καταστραφεί από τις πυρκαγιές, οι οποίες κόστισαν την ζωή σε 70+ ανθρώπους. Πολλοί δεν θα μπορέσουν να επιστρέψουν στα σπίτια τους για τα επόμενα χρόνια, ενώ άλλοι έχουν χάσει το πιο πολύτιμο πράγμα, την ζωή τους.

Βοηθήστε με να συγκεντρώσω χρήματα για τα θύματα στην Ελλάδα.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε διάφορες προσπάθειες ανάκαμψης, από φαγητό μέχρι έξοδα κηδείας.

Παρόλο που είμαι Τούρκος, οι Έλληνες είναι γείτονες. Ακόμα και αν ζεις στην Αμερική, μην ξεχνάς τα αδέρφια σου από την Ελλάδα σε στιγμές ανάγκης.

Κάθε δωρεά, ανεξάρτητα από το ποσό, θα κάνει την διαφορά. Καλώ τους οπαδούς μου να βοηθήσουν την Ελλάδα, την στιγμή που αντιμετωπίζει αυτή την τραγωδία.

Ας έρθουμε κοντά για χάρη της ανθρωπότητας».

Αν ο Καντέρ δεν συγκεντρώσει αυτό το ποσό με τη συνδρομή άλλων, δεν αποκλείεται να συμπληρώσει μόνος του τη διαφορά.

Αν θες να στηρίξεις κι εσύ, μπες εδώ.

Copy link
Powered by Social Snap