Αλληλεγγύη και σεβασμός από τη Μπάρτσα

Η Μπαρτσελόνα στέλνει μήνυμα συμπαράστασης για τις πυρκαγιές

25/07/18 • 20:15 | UPD 25/07/18 • 20:15

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Μπαρτσελόνα ανάρτησε μια φωτογραφία με την βασική της εντεκάδα και τα κεφάλια των παιχτών κατεβασμένα. Στο φόντο η ελληνική σημαία. Το μήνυμα της στα ελληνικά και τα αγγλικά δηλώνει τη συμπαράσταση στα θύματα.

Η παγκόσμια κοινότητα παρακολουθεί την ελληνική καταστροφή και αποτίει φόρο τιμής και σεβασμού στην Ελλάδα και πάνω απ΄όλα στις ζωές που χάθηκαν. Μετά τους τόσους αξιωματούχους κρατών, σειρά παίρνει η Μπαρτσελόνα, ένας σύλλογος με τεράστια απήχηση.

Μέσα από την επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook, εκεί όπου αριθμεί πάνω από 100.000.000 ανθρώπους να την ακολουθούν, η Μπαρτσελόνα ανάρτησε μια φωτογραφία με την βασική της εντεκάδα και τα κεφάλια των παιχτών κατεβασμένα. Στο φόντο η ελληνική σημαία. Το μήνυμα της στα ελληνικά και τα αγγλικά δηλώνει την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση στα θύματα.

«Η barça στέκεται αλληλέγγυα με τα θύματα των καταστροφικών πυρκαγιών που έλαβαν χώρα στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες και στέλνει τη συμπαράσταση στον ελληνικό λαό αυτές τις δύσκολες στιγμές.

FC Barcelona stands with the victims of the terrible fires in Greece in recent days and gives its full support to the people of Greece in this difficult moment.»

Διαβάστε ακόμα: Σελίδα για τους αγνοούμενους από τις πυρκαγιές στην Αττική από την google

Διαβάστε ακόμα: Το οικόπεδο στο Μάτι που έγινε πύρινος τάφος για 26 άτομα από τις πυρκαγιές

Διαβάστε ακόμα: Σοκ: Σεφ ανέβασε βίντεο με πυρκαγιές λίγο πριν καεί με την οικογένειά του

Διαβάστε ακόμα: Συνεχίζεται η τραγωδία στο Μάτι: Νεκροί πατέρας και αδερφό της 13χρονης που πήδηξε στο γκρεμό

Διαβάστε ακόμα: Οδοιπορικό του Εleftherostypos.gr στο Μάτι που χάθηκε για πάντα από την πυρκαγιά

Διαβάστε ακόμα: Amber Alert για τις δίδυμες που αγνοούνται από την πυρκαγιά στο Μάτι.