Ο ελληνικός αθλητισμός στην υπηρεσία της κοινωνίας

Στο πλευρό των πληγέντων και η ΠΑΕ Ολυμπιακός [εικόνα]

24/07/18 • 12:47 | UPD 24/07/18 • 12:47

Newsroom eleftherostypos.gr

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δηλώνει το παρών στην τεράστια ανταπόκριση της κοινωνίας και του αθλητισμού για να στεγάσουν και να απαλύνουν όσο μπορούν τον απίστευτο πόνο των ανθρώπων που έχασαν φίλους, συγγενείς, οικογένεια, κατοικίδια και σπίτια. 

Μπροστά σε μια τέτοια απίστευτη τραγωδία, σύσσωμη η ελληνική κοινωνία κλίνει τον γόνυ της στους πληγέντες και αυτούς που χάθηκαν τόσο μα τόσο άδικα. Ο ελληνικός αθλητισμός πενθεί και η ΠΑΕ Ολυμπιακός απλώνει με τη σειρά της το χέρι βοηθείας προς όσους το χρειάζονται.

Με ανακοίνωση της σε όλα τα social media, η ΠΑΕ Ολυμπιακός δηλώνει το παρών στην τεράστια ανταπόκριση της κοινωνίας και του αθλητισμού για να στεγάσουν και να απαλύνουν όσο μπορούν τον απίστευτο πόνο των ανθρώπων που έχασαν φίλους, συγγενείς, οικογένεια, κατοικίδια και σπίτια.

«Η Ελλάδα δοκιμάζεται από μια ανείπωτη τραγωδία. Μέσα στο βαρύ πένθος στεκόμαστε δίπλα στους πληγέντες. Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα κάνει τα πάντα για να ανακουφίσει τον πόνο και να απαλύνει τις πληγές. Όλοι οι Έλληνες ενωμένοι να στηρίξουμε όσους έχουν ανάγκη. Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.»

Το μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

https://www.instagram.com/olympiacosfc/?utm_source=ig_embed

Πηγή: Gazzetta.gr