Μια ανάσα από συμφωνία για κεντρικό χορηγό ο ΕΣΑΚΕ

23/07/18 • 22:44 | UPD 23/07/18 • 22:44

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο ΕΣΑΚΕ φαίνεται πως τον τελευταίο χρόνο έχει κάνει βήματα προς τα εμπρός τόσο στο θέμα της οργάνωσης, όσο και στο θέμα του πρεστίζ.

Ο ΕΣΑΚΕ φαίνεται πως τον τελευταίο χρόνο έχει κάνει βήματα προς τα εμπρός τόσο στο θέμα της οργάνωσης, όσο και στο θέμα του πρεστίζ. Στον Σύνδεσμο, άλλωστε, από την πρώτη στιγμή είχαν σαν στόχο να ανακτήσει το πρωτάθλημα τη χαμένη αίγλη του.

Αρχικά, η συνέντευξη Τύπου των ημιτελικών του πρωταθλήματος της περσινής σεζόν, η οποία έλαβε χώρα σε ένα ιστορικό μέρος, το Μουσείο της Ακρόπολης, το οποίο αποτυπώνει την ιστορία της Ελλάδος σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Παράλληλα, ο ΕΣΑΚΕ διοργάνωσε την κλήρωση του πρωταθλήματος της νέας σεζόν στο Ναό του Ποσειδώνα, στο Σούνιο, με τις εικόνες αυτές να ταξιδεύουν και να διαφημίζουν τη χώρα σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης.

Μετά από χρόνια στον ΕΣΑΚΕ προσέχουν ορισμένες λεπτομέρειες, με ωραίες εικόνες που διαφημίζουν την Ελλάδα, αλλά και το πρωτάθλημα. Μια ανάλογη κίνηση, άλλωστε, ήταν και η προβολή των βίντεο που ήταν αφιερωμένα στον Παύλο και τον Κώστα Γιαννακόπουλο, αλλά και τον Κώστα Πολίτη, αποδίδοντας τον ανάλογο σεβασμό σε πρόσωπα που έγραψαν τη δική τους ιστορία στον χώρο.

Πέραν του τομέα του πρεστίζ, όμως, στον ΕΣΑΚΕ φροντίζουν και για θέματα που αφορούν το μάρκετινγκ, αλλά και τις χορηγίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΕΣΑΚΕ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με στοιχηματική εταιρεία ενόψει της νέας σεζόν. Με γρήγορες κινήσεις ο ΕΣΑΚΕ κατάφερε να αναπληρώσει το κενό της Stoiximan.gr, η οποία δεν θα συνεχίσει να είναι κεντρικός χορηγός του πρωταθλήματος. Η εταιρία, μάλιστα, που θα αναπληρώσει το κενό έχει βρεθεί και είναι η Betshop!

Στη Γενική Συνέλευση των μετόχων -η οποία διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα- ενημερώθηκαν και οι 14 ομάδες του πρωταθλήματος, δίνοντας την -κατ’ αρχήν- έγκρισή τους, για να προχωρήσει η διαπραγμάτευση, ώστε να υπάρξει τελική συμφωνία.

Παρ’ όλα αυτά, όσο το θέμα παραμένει «ανοιχτό», πάντα υπάρχει η πιθανότητα του ΟΠΑΠ, ο οποίος… καιροφυλαχτεί.

Η συμφωνία αυτή αναμένεται να δώσει μια μεγάλη…. ανάσα στις ομάδες, οι οποίες περιμένουν τα έσοδα του πρωταθλήματος, τόσο από τον κεντρικό χορηγό, όσο και από την ΕΡΤ, η οποία θα συνεχίσει να μεταδίδει τους αγώνες του πρωταθλήματος, καθώς επίκειται νέα συμφωνία, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Έτσι, ο ΕΣΑΚΕ ετοιμάζεται να ολοκληρώσει μία ακόμα σημαντική συμφωνία, που αναμένεται να αποφέρει σημαντικά έσοδα στις ομάδες, αποδεικνύοντας πως τον τελευταίο χρόνο έχει κάνει σταθερά βήματα προς τα εμπρός σε όλους τους τομείς.

Πηγή: sdna.gr