Οπαδοί Σέλτικ για ΑΕΚ: Η χειρότερη δυνατή κλήρωση!

23/07/18 • 22:27 | UPD 23/07/18 • 22:30

Newsroom eleftherostypos.gr

Προφανώς επηρεασμένοι και από την καλή παράδοση που έχει χτίσει η Ένωση απέναντι στις ομάδες της Σκοτίας, οι φίλοι της Σέλτικ έδειξαν με τα σχόλιά τους στα social media ότι θα προτιμούσαν να βρεθεί στο δρόμο τους κάποια άλλη αντίπαλος

Προφανώς επηρεασμένοι και από την καλή παράδοση που έχει χτίσει η Ένωση απέναντι στις ομάδες της Σκοτίας, οι φίλοι της Σέλτικ έδειξαν με τα σχόλιά τους στα social media ότι θα προτιμούσαν να βρεθεί στο δρόμο τους κάποια άλλη αντίπαλος.

Μάλιστα, μεταξύ των σχολίων υπήρξαν και κάποια που σημείωναν ότι σε άλλες εποχές ΑΕΚ, Σέλτικ και Ρόζενμποργκ θα μπορούσαν να έχουν συναντηθεί σε φάση ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ενδεικτικά κάποια σχόλια:

– «ΑΕΚ… Ο Χριστέ μου, ο Θεός δεν μας θέλει στη διοργάνωση»

– «Η ΑΕΚ είναι μια δύσκολη κλήρωση, όμως ίσως αποδειχθεί ευλογία, αφού θα πρέπει σίγουρα να επενδύσουμε και να ενισχυθούμε στην άμυνα τώρα».

– «Μόλις είδα ότι η ΑΕΚ είναι ο επόμενος αντίπαλός μας, αν περάσουμε τη Ρόζενμποργκ. Αν το πετύχουμε, θα είναι δύσκολα, δεν θα είναι εύκολα παιχνίδια. Είναι η ομάδα που ήθελα να αποφύγουμε, όμως θα μπορούσε να είναι και χειρότερα».

-«ΑΕΚ. Πόσο ατυχία είναι αυτό; Πρώτα θα πρέπει να περάσουμε την Ρόζενμποργκ, όμως αν το κάνουμε αυτή η άμυνα θα χρειαστεί σίγουρα ενίσχυση στον επόμενο γύρο».

-«ΑΕΚ, πιθανότατα η δυσκολότερη κλήρωση. Πάμε να περάσουμε την Ρόζενμποργκ και μετά ασχολούμαστε με αυτούς».

-«ΑΕΚ, αν αποκλείσουμε την Ρόζενμποργκ. Καθόλου εύκολο».

-«Σέλτικ, Ρόζενμποργκ, ΑΕΚ και μια ακόμη… Θα μπορούσε να είναι όμιλος του Τσάμπιονς Λιγκ πριν από κάποια χρόνια».

Πηγή: sdna.gr