Χριστοδουλόπουλος προς ΑΕΚ: Δείξτε μου το συμβόλαιο που λέτε πως έχω υπογράψει!

23/07/18 • 22:11 | UPD 23/07/18 • 22:11

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος τοποθετήθηκε, κατά τη δικαστική διαμάχη ΑΕΚ και Ολυμπιακού για την υπόθεση της μεταγραφής του, ενώ απευθυνόμενος προς το νομικό επιτελείο της Ένωσης, ανέφερε: «Δείξτε μου το συμβόλαιο που λέτε πως έχω υπογράψει!»

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος τοποθετήθηκε, κατά τη δικαστική διαμάχη ΑΕΚ και Ολυμπιακού για την υπόθεση της μεταγραφής του, ενώ απευθυνόμενος προς το νομικό επιτελείο της Ένωσης, ανέφερε: «Δείξτε μου το συμβόλαιο που λέτε πως έχω υπογράψει!».

H κόντρα ΑΕΚ και Ολυμπιακού για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλου κορυφώνεται αυτή την ώρα στη ΕΠΟ, όπου οι δυο πλευρές καλούνται να φέρουν τα αποδεικτικά στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η καθεμία, αναφορικά με τον παίκτη και το που ανήκει ή όχι.

Θέση εν τω μεταξύ πήρε κατά τη διαδικασία και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Αφού πήρε το λόγο, κατά την τοποθέτησή του, απευθύνθηκε στο νομικό επιτελείο της Ένωσης και είπε χαρακτηριστικά: «Δείξτε μου το συμβόλαιο που λέτε πως έχω υπογράψει με την ΑΕΚ». Στη συνέχεια, συμπλήρωσε αναφέροντας ρητά πως «δεν έχω υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ για τη σεζόν 2018/19».

Εξάλλου, αναφερόμενος στον αντιπρόεδρο της ΑΕΚ, Μηνά Λυσάνδρου, που εκπροσωπεί νομικά τους «κιτρινόμαυρους» στην εκδίκαση, είπε: «Χαίρομαι που είναι εδώ σήμερα, διότι υπήρξε ο δικηγόρος μου στην υπόθεση του συμβολαίου μου παλαιότερα. Έτσι θα το μάθει όλη η Ελλάδα».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως αφού αρχικά η πλευρά της ΑΕΚ, δια των εκπροσώπων της, ανέφερε πως έχει στα χέρια της σε αντίγραφο το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο παίκτης με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, ο Ολυμπιακός ζήτησε να το πάρει στα χέρια του, με την Ένωση να αρνείται.

Πηγή: gazzetta.gr