Ολοκληρώνεται το deal Παϊρότζ-Αλαφούζου για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Ολοκληρώνεται το deal Παϊρότζ-Αλαφούζου για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Παϊρότζ Πιενγκπονσάντ τα είπαν για ακόμη μία φορά και από τις δύο πλευρές «βγαίνει» σιγουριά για ολοκλήρωση του deal για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Πλέον, όμως, αυτό που μετράει είναι οι πράξεις και όχι τα λόγια.

Σιγουριά για αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέχρι το τέλος του Αυγούστου διαρρέουν τόσο η πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου όσο πολύ περισσότερο και από εκείνη του Παϊρότζ Πιενγκπονσάντ μετά το ραντεβού των δύο ανδρών το μεσημέρι της Τετάρτης. Σύμφωνα με όσα έχουν προκύψει, στόχος είναι να μπουν υπογραφές μέσα στις επόμενες 40 ημέρες και το «τριφύλλι» να περάσει στα χέρια της Panasia, ενός fund που κανείς δεν γνωρίζει ποιος βρίσκεται από πίσω και το χρηματοδοτεί.

Παράλληλα έγινε κουβέντα και για το μπάτζετ της ομάδας, όπως και για το ζήτημα της μεταγραφής επιθετικού.

Φυσικά και επειδή το θέμα έχει τραβήξει αρκετό καιρό, το μόνο που μετρά πλέον είναι οι πράξεις και όχι οι «διαρροές». Αυτό που μετρά είναι να μπουν άμεσα χρήματα στην ΠΑΕ και να μπορέσει ο σύλλογος να επιστρέψει στην κανονικότητα.

Πηγή: gazzetta.gr

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version