Τι είπαν Αλαφούζος και ΠιΓιεμπονγκσάντ για την αλλαγή σκυτάλης στον Παναθηναϊκό

18/07/18 • 15:38 | UPD 18/07/18 • 15:38

Newsroom eleftherostypos.gr

Πραγματοποιήθηκε, όπως αναμενόταν, την Τετάρτη το πρωί το ραντεβού του Γιάννη Αλαφούζου με τον Παϊρότζ ΠιΓιεμπονγκσάντ που βρίσκεται στην Ελλάδα από τα ξημερώματα της Τρίτης

Πραγματοποιήθηκε, όπως αναμενόταν, την Τετάρτη το πρωί το ραντεβού του Γιάννη Αλαφούζου με τον Παϊρότζ ΠιΓιεμπονγκσάντ που βρίσκεται στην Ελλάδα από τα ξημερώματα της Τρίτης.

Οι δυο άνδρες όπως είναι λογικό συζήτησαν για αρκετή ώρα για όλα τα θέματα που τους αφορούν και φυσικά αρκετή ώρα αναλώθηκε και στη συζήτηση για την αλλαγή σκυτάλης της πράσινης ΠΑΕ.

Είναι λογικό από την πλευρά του ο μεγαλομέτοχος του τριφυλλιού να ενημέρωσε τον Ταϊλανδό για τις κινήσεις που έχει κάνει και που προτίθεται να κάνει αλλά και να ρώτησε τι έχει στο μυαλό του ο Πιεμπονγκσάντ.

Από την άλλη είναι επίσης λογικό ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας να ανέλυσε τους ενδοιασμούς του σχετικά με τα οικονομικά στοιχεία και τις αποκλήσεις που έχουν υπάρξει. Ο ΠιΓιεμπονγκσάντ βέβαια επανέλαβε ότι είναι στη χώρα μας για να έχει συναντήσεις με αρκετά πρόσωπα από τον πολιτικό και τον επιχειρηματικό χώρο. Βέβαια οι πληροφορίες που βγαίνουν από τη συνάντηση των δυο ανδρών μέχρι στιγμής είναι ελάχιστες.

Πηγή: sport24.gr