Στην αντεπίθεση ο Ολυμπιακός για Λάζαρο: Ζητά απαγόρευση μετεγγραφών στην ΑΕΚ

18/07/18 • 10:35 | UPD 18/07/18 • 10:35

Newsroom eleftherostypos.gr

Εναντίον της ΑΕΚ κινήθηκε ο Ολυμπιακός, ζητώντας μεταξύ άλλων την απαγόρευση μετεγγραφών στην ΑΕΚ, για τα επόμενα δύο χρόνια.

Εναντίον της ΑΕΚ κινήθηκε ο Ολυμπιακός, ζητώντας μεταξύ άλλων την απαγόρευση μετεγγραφών στην ΑΕΚ, για τα επόμενα δύο χρόνια.

Οι ερυθρόλευκοι κατέθεσαν προσφυγή στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών, μετά την καταγγελία της Ένωσης σχετικά με την απόκτηση του παίκτη από τον Ολυμπιακό.

Στην προσφυγή των ερυθρόλευκων αναφέρεται ότι «…δολίως υποκίνησε και υποκινεί με περισσότερες από μία πράξεις, όλως ενδεικτικά, με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δημοσιεύματα σε ελεγχόμενα από εκείνη έντυπα (διέγερση μίσους στον φίλαθλο κόσμο του ποδοσφαίρου κατά του ποδοσφαιριστή μας), επιστολές, επιβολή δυσθεώρητων προστίμων εναντίον του, απέβλεπε στην υποκίνηση της παραβίασης του μεταξύ μας καταρτισθέντος από 15/5/2018 συμβολαίου. Επέλεξε, δε, να κλιμακώσει την προσπάθειά της αυτή μέσω της απειλής επιβολής πειθαρχικών κυρώσεων και δυσθεώρητων αποζημιώσεων εις βάρος του ποδοσφαιριστή, ασκώντας την από 3/7/2018 προσφυγή της».

Οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν μάλιστα και την τιμωρία της ΑΕΚ, υποστηρίζοντας ότι «κάθε ομάδα ή πρόσωπο υποκείμενο στο καταστατικό και τους κανονισμούς της ΕΠΟ, UEFA, FIFA, που ενεργεί με τρόπο που αποβλέπει στην υποκίνηση παραβίασης του συμβολαίου μεταξύ επαγγελματία και ομάδας, με σκοπό να διευκολύνει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, θα τιμωρείται με τις αντίστοιχες ποινές που προβλέπονται από τον παρόντα Κανονισμό ή από του οικείους κανονισμούς…», αλλά και ότι «…η αντίδικος ομάδα, και κατά προφανή παράβαση του κανονιστικού πλαισίου της ΕΠΟ και εν γένει των ποδοσφαιρικών κανονισμών, επιδίδεται σε μία συνεχή προσπάθεια υποκίνησης παραβίασης του συμβολαίου μας με τον ποδοσφαιριστή Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο».

Copy link
Powered by Social Snap