Χρονικό ενός προαναγγελθέντος «γάμου»

Τέλος ο Σίνγκλετον για τον ΠΑΟ – Πάει Μπαρτσελόνα με απίστευτο ποσό

17/07/18 • 20:55 | UPD 17/07/18 • 20:55

Newsroom eleftherostypos.gr

Το ποσό που ακούγεται είναι παραπάνω κι από τα λεφτά του Μάικ Τζέιμς που είχαν αφήσει με το στόμα ανοιχτό τον Κρις Σίνγκλετον στο Twitter πριν από λίγες μέρες.

Από τη στιγμή που τα δύο χρόνια του στον Παναθηναϊκό ο Κρις Σίνγκλετον ανέβασε κατακόρυφα τις μετοχές του στο ευρωπαϊκό χρηματιστήριο, ήταν δεδομένο ότι οι πράσινοι δε θα μπορέσουν να ματσάρουν τις προτάσεις που θα είχε. Πέρσι είχαν το πλεονέκτημα του περίφημου +1 στο συμβόλαιο. Φέτος που ο παίχτης έμεινε ελεύθερος δε γινόταν να τον κρατήσει.

Παρά το γεγονός ότι ο Κρις είχε ως προτεραιότητα το NBA, η πρόταση της Μπαρτσελόνα πριν από λίγες μέρες κατάφερε να του αλλάξει τις επιθυμίες. Κι έτσι, όπως όλα δείχνουν, ο παίχτης θα γίνει κάτοικος Βαρκελώνης για την επόμενη χρονιά. Μάλιστα, θα εισπράξει ένα ποσό που ακόμα και να το είχε ο Παναθηναϊκός, θα ήταν παράλογο να του το προσφέρει.

Τα 2 εκατομμύρια δολάρια που ακούγονται είναι παραπάνω κι από τα λεφτά του Μάικ Τζέιμς που είχαν αφήσει με το στόμα ανοιχτό τον Κρις Σίνγκλετον στο Twitter πριν από λίγες μέρες. Σε μια Μπαρτσελόνα που αναζητά την επιστροφή της στις αξιοπρεπείς εμφανίσεις ευρωπαϊκά, σε μια Μπαρτσελόνα που έχει κοινό ταμείο με το ποδόσφαιρο, άρα ένα τεράστιο μπάτζετ, τα 2 εκατομμύρια δεν ήταν ένα ποσό που δόθηκε με δυσκολία.

Αυτό που απομένει σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Ισπανία είναι η τυπική ανακοίνωση.