Η Ρεάλ «άφησε» τον Ρονάλντο αλλά ετοιμάζει «βόμβα» με τον Νεϊμάρ!

11/07/18 • 12:46 | UPD 11/07/18 • 12:46

Newsroom eleftherostypos.gr

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να άφησε τον Ρονάλντο και πλέον να ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στη Γιουβέντους, αλλά φαίνεται πως ετοιμάζει την επόμενη κίνησή της και στο... στόχαστρο έχει μπει ο Νεϊμάρ.

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να άφησε τον Ρονάλντο και πλέον να ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στη Γιουβέντους, αλλά φαίνεται πως ετοιμάζει την επόμενη κίνησή της και στο… στόχαστρο έχει μπει ο Νεϊμάρ.

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, η Ρεάλ σχεδιάζει να γίνει η αντικατάσταση του Ρονάλντο με ένα άλλο μεγάλο αστέρι. Οι ιθύνοντες έχουν ως επικρατέστερη επιλογή τον Νεϊμάρ. Άλλωστε δεν είναι κρυφό ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ είχε στείλει ανθρώπους στη Βραζιλία κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας του Νεϊμάρ για να μιλήσουν μαζί του.

Από την πλευρά του ο Βραζιλιάνος είχε αμφιβολίες για την παραμονή του στο Παρίσι… Ένα χρόνο μετά τη συμφωνία για τα 222 εκατομμύρια ευρώ, η Ρεάλ δεν αποκλείεται να στείλει και πάλι άνθρωπο στη Λατινική Αμερική προκειμένου να έχει συνομιλίες με τον Νεϊμάρ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν, δεν φαίνεται όμως διατεθειμένη να χάσει τον Βραζιλιάνο, με τον Νασέρ Αλ-Κελαϊφί να έχει τονίσει πως ο παίκτης θα παραμείνει σίγουρα στο Παρίσι. Τα σχέδια του χαλάει όμως ο Νεϊμάρ που επιθυμεί να αποχωρήσει. Σε περίπτωση που η συμφωνία με τον Νεϊμάρ δεν ευδοκιμήσει, υπάρχουν και τα ονόματα των Αζάρ και Μπαμπέ στη λίστα της Ρεάλ…