Αινιγματικό story στο Instagram ο Αγραβάνης με το… βλέμμα στον Παπαπέτρου

10/07/18 • 16:46 | UPD 10/07/18 • 17:38

Newsroom eleftherostypos.gr

Φαίνεται πως η μετακόμιση του Ιωάννη Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκό δεν... ενθουσίασε τον Δημήτρη Αγραβάνη, που δημοσίευσε μια εικόνα και ένα μήνυμα στο προφίλ του στο Instagram.

Φαίνεται πως η μετακόμιση του Ιωάννη Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκό δεν… ενθουσίασε τον Δημήτρη Αγραβάνη, που δημοσίευσε μια εικόνα και ένα μήνυμα στο προφίλ του στο Instagram.

Πέντε χρόνια συμπαίκτες στον Ολυμπιακό, ο Δημήτρης Αγραβάνης κι ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι από το πρωί της Τρίτης (10/7) και επίσημα αντίπαλοι καθώς ο δεύτερος αποχαιρέτησε τους Πειραιώτες για να γίνει μέλος του «αιώνιου» αντιπάλου, Παναθηναϊκού, μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό – Παπαπέτρου, ο 24χρονος forward-center ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram ένα story που μπορεί να «μεταφραστεί» ποικιλοτρόπως.

«Κάτι αληθινό… Αυτοί που δεν γνωρίζουν πόση αξία έχει το να είσαι πιστός, δεν θα μπορέσουν ποτέ να εκτιμήσουν το κόστος της προδοσίας» έγραφε η εικόνα που χρησιμοποίησε ο Αγραβάνης.

Πηγή: sport24.gr