ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ

Στον Παναθηναϊκό ο Παπαπέτρου – Είπε το «ναι» και μένει μόνο η ανακοίνωση

10/07/18 • 11:23 | UPD 10/07/18 • 11:23

Newsroom eleftherostypos.gr

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Ιωάννης Παπαπέτρου, αφού επήλθε προφορική συμφωνία με το «τριφύλλι» και εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές!

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Ιωάννης Παπαπέτρου, αφού επήλθε προφορική συμφωνία με το «τριφύλλι» και εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης (10/7) με τον ατζέντη του Παπαπέτρου και συμφώνησαν για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Ο 24χρονος φόργουορντ αποχώρησε από τους «ερυθρόλευκους» μετά από μια πενταετία, με τους «πράσινους» να κάνουν άμεσα κίνηση για την απόκτηση του. Η πλευρά του παίκτη ήρθε σε συμφωνία με τους πρωταθλητές, για να «γεμίσει» ο Παναθηναϊκός Superfoods τον ελληνικό κορμό του.

Ο διεθνής φόργουορντ πείστηκε και με το παραπάνω από τα όσα άκουσε από τον Τσάβι Πασκουάλ και την διοίκηση της ομάδας τις τελευταίες ημέρες και δη από τον Δημητρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος με την σειρά του είχε έρθει σε επαφή με τον Παπαπέτρου.

Από τη στιγμή που τον κάλυπτε και με το παραπάνω η πρόταση του Παναθηναϊκού (2,3 εκ. ευρώ για τρία χρόνια) και ταυτόχρονα είχε πειστεί για τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα ήταν ζήτημα χρόνου να επέλθει και η οριστική συμφωνία.

Πλέον το μόνο που απομένει είναι το τυπικό τη υπόθεσης και η ανακοίνωση για την απόκτησή του, κάτι που αναμένεται να γίνει τις αμέσως επόμενες ώρες.

Πρόκειται για μια μεταγραφή που άργησε… πέντε χρόνια αφού οι «πράσινοι» είχαν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του και το 2013, χωρίς ωστόσο να καταθέσει κάποια επίσημη πρόταση.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ακολουθεί και τα χνάρια του πατέρα του Αργύρη, ο οποίος είχε φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού από το 1985 έως και το 1994.

Copy link
Powered by Social Snap