Όλα έτοιμα για τον Antetokounbros 5K φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου

06/07/18 • 15:12 | UPD 06/07/18 • 15:12

Newsroom eleftherostypos.gr

Σε έναν συμβολικό αγώνα δρόμου για φιλανθρωπικό σκοπό καλούν τους πολίτες οι αδελφοί Αντετοκούνμπο.

Σε έναν συμβολικό αγώνα δρόμου για φιλανθρωπικό σκοπό καλούν τους πολίτες οι αδελφοί Αντετοκούνμπο.

Αύριο, Σάββατο 7 Ιουλίου, στις 20:00, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, θα δώσει από τα Σεπόλια, τη γειτονιά που έβαλαν τα πρώτα καλάθια τους, την εκκίνηση του αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων, τον οποίο διοργανώνουν ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο για την ενίσχυση δομών στήριξης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Για τις ανάγκες της διοργάνωσης Antetokounbros 5K θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Ο αγώνας δρόμου θα ξεκινήσει μπροστά από το γήπεδο μπάσκετ του Τρίτωνα στα Σεπόλια, όπου ξεκίνησαν τη σταδιοδρομία τους τα αδέλφια και θα τερματίσει έξω από το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί περιλαμβάνει τις οδούς Δυρραχίου-Αγίου Μελετίου-Λιοσίων-Χαλκονδύλη-Ακαδημίας-Λ. Βασιλίσσης Σοφίας-Ηρώδου Αττικού. Ο αγώνας θα διαρκέσει έως τις 21:00 και οι δρόμοι θα ανοίγουν σταδιακά από την Τροχαία για να διευκολυνθεί η διέλευση των οδηγών.

Όλα τα έσοδα από τις συμμετοχές του αγώνα θα διατεθούν για την υποστήριξη των αναγκών του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ