Παπανικολάου και Ολυμπιακός συνεχίζουν μαζί για τρία χρόνια ακόμα

05/07/18 • 15:22 | UPD 05/07/18 • 15:22

Newsroom eleftherostypos.gr

Η συνάντηση του Κώστα Παπανικολάου με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός κατέληξε σε συμφωνία, ώστε να συνεχίσει να φοράει τα ερυθρόλευκα.

Η συνάντηση του Κώστα Παπανικολάου με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός κατέληξε σε συμφωνία, ώστε να συνεχίσει να φοράει τα ερυθρόλευκα.

Στη συζήτηση των δυο πλευρών υπήρξαν αμοιβαίες υποχωρήσεις, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα να ξεπεραστεί η διαφορά των περίπου 500.000 ευρώ σε βάθος τριετίας που τις χώριζε (2,5 εκατ. ευρώ προσέφερε ο Ολυμπιακός, 3 εκατ. ευρώ ζητούσε ο παίκτης).

Αφού βρέθηκε λοιπόν η «χρυσή τομή», ο Παπανικολάου υπέγραψε κλειστό τριετές συμβόλαιο, δηλώνοντας ενθουσιασμένος που θα μείνει στην ομάδα με την οποία έχει δεθεί:

«Όλα πήγαν καλά. Υπάρχουν αμοιβαία αισθήματα. Συμφωνήσαμε για τρία χρόνια. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και οι δυο και αυτό που έχει σημασία να βοηθήσουμε τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του. Μένω με τα φιλαράκια μου σε μια ομάδα που είμαι χρόνια, έχουμε ζήσει πολύ μεγάλες στιγμές και πραγματικά είμαι χαρούμενος που οι πρόεδροι με εμπιστεύονται για να συνεχίσω.

Ο Ολυμπιακός είναι το υψηλότερο σκαλί, δεν πάει πιο ψηλά. Υπάρχει μια σχέση που δεν είναι μόνο επαγγελματική, μπορώ να την πω σχέση φιλίας. Εγώ και όλα τα υπόλοιπα παιδιά θέλουμε να μείνει και ο Παπαπέτρου και είμαι σίγουρος ότι και οι πρόεδροι θα κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν».

Σφραγίστηκε και επίσημα η παραμονή του Κώστα Παπανικολάου στον Ολυμπιακό.

Την παραμονή του Κώστα Παπανικολάου στον Ολυμπιακό για τρία ακόμη χρόνια ανακοίνωσε η ερυθρόλευκη ΚΑΕ.

Μέσω twitter οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν και το… τυπικό της υπόθεσης, ανακοινώνοντας πως ο Έλληνας φόργουορντ θα παραμείνει κάτοικος Πειραιά για τα επόμενα τρία χρόνια.

Αναλυτικά:

Παπ… τριετίας! Ο Κώστας θα συνεχίσει για τα επόμενα τρία χρόνια να είναι «κάτοικος» Πειραιά και να φορά τα αγαπημένα του «ερυθρόλευκα».