Δήλωσε πιστός στρατιώτης της ομάδας

Οριστικό: Εμεινε στον Ολυμπιακό ο Σπανούλης

02/07/18 • 19:20 | UPD 02/07/18 • 19:20

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Βασίλης Σπανούλης συμφώνησε για νέο μονοετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και θα παραμείνει στους Πειραιώτες!

Ο Βασίλης Σπανούλης συμφώνησε για νέο μονοετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και θα παραμείνει στους Πειραιώτες!

Αμέσως μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, κι έξω από τα γραφεία της «Arcadia», ο αρχηγός του Ολυμπιακού δήλωσε αρχικά: «Δεν γινόταν αλλιώς, μετά από τόσες επιτυχίες και αποτυχίες που είχαμε, είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε τον αγώνα να επανέλθουμε στην κορυφή. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους προέδρους για όλα αυτά που έχουν κάνει. Δεν υπάρχουν πολλοί πρόεδροι στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Γι’ αυτό κάνω ο,τι μπορώ για να τους ανταποδώσω. Οι σχέσεις μας είναι οικογενειακές. Μες στο γήπεδο, όλοι αγωνιζόμαστε για το καλό του Ολυμπιακού. Υπάρχουν και δύσκολες στιγμές, αλλά με το μπάτζετ του Ολυμπιακού, δεν υπάρχουν πολλές ομάδες που να έχουν κάνει τέτοια πράγματα».

Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στο γιατί άργησε να ολοκληρωθεί το ραντεβού: «Όπως είπα και πριν, οι σχέσεις μας έχουν ξεπεράσει το αθλητικό πλαίσιο και έχουν περάσει στο ανθρώπινο. Μιλήσαμε για αρκετά πράγματα».

Όσον αφορά στη διάρκεια του συμβολάιου του, τόνισε: «Δεν έχει σημασία. Όταν είσαι οικογένεια, κάθεσαι, συζητάς και τα βρίσκεις σε ένα λεπτό. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ανανεώσαμε και όχι η διάρκεια του συμβολαίου».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον ρόλο του ξεκαθαρίζοντας πως αυτός είναι δουλειά προπονητή: «Ο ρόλος μου πρέπει να είναι να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει. Όπως έκανα πάντα στην καριέρα μου, θα υπακούω τον προπονητή. Ά κι αν υπάρχουν κακεντρεχείς που λένε ότι κάνω εγώ κουμάντο στον Ολυμπιακό. Υπάρχουν κι αυτά τα χαζά σχόλια. Ένα βήμα πίσω-ένα μπροστά, όλα θα φανούν στο γήπεδο και είναι δουλειά του προπονητή. Δεν μπορεί να λέει ο παίκτης τι θα γίνει. Είμαι στρατιώτης του Ολυμπιακού, ούτε πουλάω σταριλίκι ή κάτι άλλο».